Який подарунок зробити чоловікові на день народження?

У сучасному світі є величезна кількість можливостей, як приємно здивувати чоловіка. Нижче зібрані кращі рекомендації на тему: який оригінальний подарунок піднести коханому чоловікові в його день народження

У разі якщо йдеться про сильні почуття, чоловікові буде вкрай приємно отримати подарунок, виготовлений руками його супутниці ( "hand-made") або спланований нею заздалегідь. Такий подарунок дасть йому чітке відчуття тепла і любові. Подарунок, виготовлений або організований самостійно, назавжди залишиться для нього унікальним.

Отже, що це може бути за подарунок?

Власноруч виготовлена корзина для зберігання особистих речей (нижньої білизни або шкарпеток), наприклад, у вигляді пожираючого шкарпетки динозавра.

Спеціальний календар на майбутній рік, в якому вже відзначені всі знакові події і торжества. Такий подарунок буде точно прийнятий з радістю, адже у представників чоловічої статі вічно виникають складнощі з тим, щоб планувати знаменні особисті заходи.

Чудовий подарунок - фоторамка з уже надрукованими, його улюбленими зображеннями.

Торт на день народження, в який може бути вкладена записка з нестандартним поздоровленням (можливо, навіть інтимного характеру).

Вечеря на двох, приготована своїми руками, з елементами романтики. Це можуть бути свічки, пелюстки троянд. В кінці вечері можна подарувати супутнику заздалегідь підготовлений танець з ноткою еротики.

Замовлена заздалегідь індивідуальна зйомка у професійного фотографа.

Унікальна тематична вечірка, яку можна організувати в його честь, однозначно стане для чоловіка приємним сюрпризом. Головною умовою залишається ідеальна і грамотна її підготовка.

Пов'язані вручну шкарпетки, рукавиці, кардиган або шарф - при цьому потрібно розуміти, що а) це однозначно подарунок на строго певний сезон (зима чи осінь); б) необхідно точно знати параметри чоловіки, а також його смакові і колірні уподобання, щоб вгадати з моделлю і кольором.

Класичні подарунки

Якщо ж є відчуття, що чоловік оцінить більш консервативний, класичний подарунок, тоді можна віддати перевагу одному з наступних варіантів:

Якісний шкіряний гаманець, в який напередодні необхідно покласти монетку;

Брючний ремінь, виготовлений з натуральної шкіри, чорного класичного кольору;

Дорогий планер або органайзер. Такий подарунок буде символізувати прояв інтересу до його поточної роботі, турботи про розвиток його кар'єри.

Виріб з дорогоцінних металів (це, наприклад, може бути срібний ланцюг).

Дорогий алкоголь (якщо чоловік цінує подібного роду аристократичні подарунки).

Фірмова брендова чоловіча парасолька, - за умови, що у виборі подарунка також врахована його сезонність.

Якщо дозволяють кошти - це може бути стильний гаджет (наприклад, мобільний телефон).

Якщо чоловік - автомобіліст, відмінним подарунком стануть спеціальні тематичні авто-аксесуари.

Маючи в арсеналі всі поради, не варто забувати про головне - до підбору подарунка необхідно підійти з душею і врахувати всі особливості винуватця торжества. Якщо ця умова буде виконана - чоловік 100% буде вражений.