Як швидше заснути: Комаровський дав пораду (ВІДЕО)

Комаровський каже, що холодні ноги можуть стати головною причиною, через що люди не можуть заснути

Популярний серед широких верств населення український доктор та ведучий Євген Комаровський розповів про дієвий засіб, що допоможе побороти безсоння.

Зокрема, на своїй сторінці в соціальних мережах лікар дав пораду, як швидко заснути. Він порадив, аби швидко заснути, потрібно, щоб ноги перебували в теплі.

За словами медика, однією з головних причин, коли людина не може заснути є звичайна банальність, на яку ніхто не звертає уваги – холодні ноги.

Євген Комаровський привів в цьому випадку дослідження науковців, аби його поради не виглядали голослівними. За їх дослідженнями, навіть, коли в кімнаті температура майже 23 градуси, багато мешканців відчуває холод в ногах. Радикально вирішити цю проблему можна дуже швидко – просто вдягнути собі на ноги теплі шкарпетки.

За результатами дослідження, мешканці в шкарпетках відразу сплять і роблять це на 7, 5 хвилин швидше, ніж інші, які ігнорують цей необхідний предмет білизни.

Як резюмував авторитетний доктор, навіть загальна протяжність нічного відпочинку людей, які одягають шкарпетки, в середньому на понад 30 хвилин більша, ніж в інших, які не одягають на ноги шкарпеток.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Комаровський розкритикував популярний народний засіб від кашлю. За словами Комаровського, редькою з медом не можна вилікувати сучасні хвороби. Як от допікаючий вам бронхіт чи запалення легенів, коронавірусне захворювання чи грип? Лікар може розповісти, що не має такого захворювання, де в сучасних протоколах лікування передбачена редька та мед, як ефективний засіб.