Як носити хустинку замість топа: модні лайфхаки

Такий топ буде виглядати незвично і оригінально

Модниці з усього світу підхопили новий лайфхак, який допомагає перетворити звичайний хустка в стильний і модний топ. Таким способом поділилася з передплатниками фешн-блогер і зірка Instagram Камілла Коельо, а пізніше його стали використовувати і інші модні блогери.

Знаменитість запропонувала влітку використати звичайний хустку, але тільки не для того, щоб пов'язати його на шию або на сумку, а надіти його замість майки, футболки або топа. Вона продемонструвала три варіанти, як перетворити його в стильну річ і її ідеї були сприйняті передплатниками на "ура".

Отже, у першому лайфхаке вона використовувала аксесуар – товсту ланцюг-чокер. Камілла склала шовковий хустку трикутником, кінці зачепила за ланцюжок і зав'язала. Таким чином, вийшов незвичайний літній топ з відкритою спиною.

Другий варіант був ще швидше і простіше. Блогерша взяла хустку, поклала його трикутником і зав'язала спереду. Вийшов модний топ, який цілком може замінити верх від купальника. І в третьому лайфхаке вона продемонструвала, як можна красиво зав'язати шовкову хустку, щоб він ідеально поєднувався з джинсами, шортами і спідницями.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі будуть актуальні в будь-якому сезоні.