Усуваємо запах поту: чотири ефективних способи

Ці способи допоможуть зменшити пітливість

Влітку наш організм підсилює функцію потовиділення і це нормальна реакція на жарку погоду. Єдиний мінус цього процесу в тому, що у нашого тіла з'являється неприємний запах, який буває проблематично приховати від інших. Видання kolobok назвало кілька способів, які допоможуть вирішити проблему.

Правильне харчування

Позбутися від запаху поту можна за допомогою правильно сформованого раціону харчування. В першу чергу, варто включити в своє меню більше овочів, фруктів, ягід і різної зелені. А ось солодощі, борошняні вироби і м'ясо бажано обмежити. Також не слід забувати про контроль водного балансу. У день випивайте не менше 1,5-2 літрів води.

Вкладиші для пахв

Якщо вам потрібно виглядати на всі 100% і ви розумієте, що запах поту може серйозно вплинути на ваш зовнішній вигляд, тоді придбайте гігієнічні вкладиші для пахв. Вони кріпляться під одяг і ефективно вбирають в себе піт разом з запахом. Така прокладка непомітна під одягом і може вас виручити в будь-якій ситуації.

Правила гігієни

Найпростіше правило - дотримання особистої гігієни. У спекотну погоду рекомендується приймати душ двічі на день і бажано використовувати різні гелі для тіла.

Лимонний сік

Лимонна кислота допомагає вбити мікроби, а також позбутися від неприємного запаху під пахвами. Для цього краще використовувати лимонний сік, який потрібно акуратно втирати під пахви.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як знизити пітливість в жарку погоду.