Українцям розповіли, де в будинку не можна зберігати гроші

Опубліковано список місць в будинку чи квартирі, в яких не варто зберігати свої заощадження, тому що злодії туди заглядають насамперед

Якщо ви зберігаєте вдома цінні предмети, документи та великі суми грошей, тоді варто подумати над гарною схованою, бо від пограбування на 100% ніхто не застрахований. Опубліковано список місць в будинку, де точно не варто зберігати свої заощадження.

Багато людей ховають гроші та прикраси в оригінальних, на їхню думку, схованках, але насправді виявляється, що в ці місця грабіжники зазирають насамперед. Йдеться про комоди, шафи, подушки й матраци. Щоб знайти гроші злодії здатні витрусити навіть землю з горщика і простукати ламінат, що вже говорити про килими, дзеркала і картини - вони завжди в зоні пильної уваги.

Також не ховайте гроші в банках із сипучими продуктами, морозильній камері та мікрохвильовій печі, в ці місця грабіжники також обов'язково заглянути. Так само як і у вентиляційні решітки.

У ванній кімнаті під пильним поглядом грабіжників опиниться туалетний бачок, простір під раковиною, дзеркало та різні баночки з косметичними засобами.

Гроші також не варто залишати в книгах, навіть якщо у вас є ціла бібліотека, адже переглянути їх можна дуже швидко. Це стосується й техніки – комп'ютера, телевізора чи приставки.

Якщо хочете, щоб ваші скарби були в безпеці, тоді варто підійти креативніше до облаштування схованки. Наприклад, купюри можна зберігати всередині карниза, згорнувши в трубочку. Можна також зробити схованку всередині стін, підвіконь та стелажів. Або купіть собі невеликий бюджетний сейф, який можна сховати в шафі, прикрутивши його до стінки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі не можна зберігати у спальні.