ТОП-10 найкращих подарунків для кота, які змусять його полюбити вас ще більше (Фото)

Домашнім улюбленцям також варто дарувати подарунки

Домашніх улюбленців також потрібно балувати та дарувати подарунки. Аби ваш кіт відчув справжню турботу та любов, підійдіть до вибору дарунку відповідально. А зі списком всього, чого хоче котик, ми вас ознайомимо.

1.Нова іграшка з пір'їнкою

Коли вас немає, улюбленцю самотньо вдома. А якщо в нього буде особиста цікава іграшка, він знайде, чим себе зайняти.


2. Інтерактивний лазер

Який кіт не бажає, щоб йому подарували лазер, за яким він буде бігати ніч і день. Лазер зробить вашого кота активнішим, і відповідно здоровішим.


3. Гамак на батарею

Всі котики шукають тепле місце аби перепочити. Часто таким місцем є батарея. Але спати на ній не дуже зручно. Тому варто задуматися над покупкою спеціального гамака, який кріпиться до батареї. Це стане райським місцем для відпочинку малого бешкетника.


4. Дряпки

Це подарунок не тільки для кота, а й для ваших меблів, адже вони залишаться цілими. Можна обрати дряпку з додатковими підставками. Так досліднику буде цікавіше вивчати подарунок.


5. Автомат з кормом

Ця річ стане в пригоді, коли ви відправитеся в подоріж чи будете відсутні вдома. Коли улюбленець зголодніє, автомат сам відсипле порцію корму в котячу мисочку.


6. Інтерактивна миша

Яким би домашнім не був кіт, періодично в ньому прокидається інстинкт полювальника. Аби задовольнити його природні бажання, можна звернути увагу на інтелектуальну мишу, яка втікатиме від кота.


7. Масажер

Якщо у вас не завжди знаходиться час аби чухати свого котика, він може зробити це сам з допомогою масажера.


8. Ліжко-тунель

Коти люблять досліджувати нові місця, тож якщо ви подаруєте йому ліжечко з тунелем, це стане його найулюбленішим місцем після гамака на батареї.


9. Іграшка-головоломка

Іграшка не тільки забавлятиме улюбленця, а й нагороджуватиме його кормом. Тож котик гарантовано проведе біля подарунка не одну годину.


10. Здоров'я

Здоров'я - це найкращий подарунок. Водіть котика до ветеринара, звертайте увагу на його проблеми, правильно годуйте та в разі потреби придбайте вітаміни. Тоді котик буде завжди веселим та даруватиме радість своєму господарю.


Сайт “Коментарі” також рекомендує подивитися на неповторних тварин, які навчать вас дивуватися.