Головна Новини Дозвілля лайфхаки Текіла очищає кров і запобігає раку
commentss НОВИНИ Всі новини

Текіла очищає кров і запобігає раку

Текіла має здатність очищати кров і може бути використана і як профілактичний засіб від онкологічних захворювань

1 лютого 2021, 19:45
Поділіться публікацією:

Текіла очищає кров і запобігає раку. До такого висновку дійшли мексиканські медики в ході досліджень. Про це повідомляє NTVRU.com.

Текіла очищає кров і запобігає раку

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Зрозуміло, мова йде про дуже помірне вживання напою, не більше 2-3 тс. ложок в день. Вся справа в агаві, на основі якої робиться напій. До її складу входять дубильні речовини, які очищають кров від токсинів і покращують роботу імунної системи.

Крім цього, завдяки агаві стимулюється робота шлунково-кишкового тракту.

Застосовується текіла в медицині і завдяки антисептичним властивостям — компреси з нею запобігають гнійні запалення в ранах і внутрішні запальні процеси. Ефективні компреси на основі спиртного напою і при ревматизмі.

Також дослідники виявили, що текіла запобігає розвитку онкологічних утворень. Для досягнення максимального лікувального ефекту текілу потрібно пити перед їжею, утримуючи перед ковтком у роті.

Нагадаємо, кофе є одним з найпопулярніших напоїв у світі, адже мільйони людей не уявляють без нього свій ранок. Але виробництво кави несе з собою високий рівень емісій СО2 (вуглекислого газу). Дослідник Марк Маслин визначив, який кавовий напій найшкідливіший для природи. Вчений разом зі своїми колегами проаналізував сучасні темпи виробництва кави і з'ясував, що кількість цього продукту за найближчі 30 років може вирости в 3 рази, але це викличе негативний ефект через значне перевантаження тропічного середовища. Річ у тому, що при виробництві цього напою, що бадьорить в повітря викидається чимало вуглекислого газу.

Згідно з даними, в середньому при звичайному вирощуванні та експорті 1 кілограма кави сорту арабіка в атмосферу потрапляє близько 15,3 кілограма вуглекислого газу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.ntvru.com/
comments

Обговорення


Новини