Головна Новини Дозвілля лайфхаки Що робити, якщо взуття сильно натирає ноги
commentss НОВИНИ Всі новини

Що робити, якщо взуття сильно натирає ноги

Неправильно підібране взуття призводить до серйозного дискомфорту

28 червня 2020, 13:20 comments1263
Поділіться публікацією:

Мозолі на ногах — проблема, з якою стикається практично кожен. І найчастіше травмує шкіру ніг взуття, яке було куплене нещодавно. А терпіти біль від мозолів і натоптишів не кращий варіант. Так, що ж робити в такому випадку?

Що робити, якщо взуття сильно натирає ноги

В першу чергу, ви повинні зрозуміти, що купили невдалу пару туфель або босоніжок. Так, можливо, вони були гарними і витонченими, що вас і підкупило, але таке взуття здатне подразнювати шкіру, викликати набряклість а інші неприємні симптоми. Проблема може бути в неправильно вибраному розмірі, нестійких підборах або колодці та іншому. Також на стан шкіри ніг істотно впливає матеріал, з якого було зроблено взуття.

Для того, щоб кожен раз не потрапляти в таку ситуацію, вам потрібно вивчити особливості своїх ніг. І найкраще сходити на консультацію до хірурга і подолога, щоб вони підказали будову вашої стопи. Якщо ви будете знати всі свої "нюанси", то проблем з вибором взуття у вас не буде.

Але, якщо вам все ж не вдалося вгадати з розміром і туфлі сильно тиснуть, а таке часто трапляється при замовленні взуття через інтернет, не поспішайте засмучуватися. "Підкоригувати" розмір можна за допомогою спеціальних спреїв, гелів і пінок, які можна придбати у взуттєвому магазині. Ці засоби "розтягують" взуття, а це може дуже вас виручити.

Якщо ж ви все-таки встигли натерти мозолі, купіть спеціальні подушечки для взуття на клейкій основі, які полегшать подальшу експлуатацію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яке взуття краще не носити влітку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини