Головна Новини Дозвілля лайфхаки Прийом ванни взимку може спровокувати появу тріщин на шкірі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прийом ванни взимку може спровокувати появу тріщин на шкірі

Здорова шкіра захищає організм від проникнення інфекцій і бактерій, контролює температуру тіла і забезпечує процес дотику

2 січня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

У зимовий період необхідно зменшити час перебування у ванній. Найчастіше у любителів банних процедур шкіра більш суха, а після виходу на мороз виникає дискомфорт і утворюються тріщини на шкірі. Рекомендується ванну, особливо довгий лежання в ній, замінити коротким теплим душем.

Прийом ванни взимку може спровокувати появу тріщин на шкірі

Фото: zds.com.ua

Крім цього, взимку необхідно використовувати засоби, до складу яких входить гіалуронова кислота, диметикон, а також креми з керамідами для додаткового зволоження шкіри. Саме названі вище інгредієнти допомагають шкірі утримати вологу. Для зони декольте і обличчя підійдуть засоби, що мають масляну основу.

Перш, ніж вийти на вулицю, необхідно нанести на обличчя сонцезахисний лосьйон на основі оксиду цинку або діоксиду титану.

Нагадаємо, що треба відзначити, що жирність шкіри — це не погано. Шкіра природним чином виробляє цей матеріал, забезпечуючи постійне зволоження. Надмірне вироблення призводить до блискучої і схильною до появи акне шкірі. Багато в чому це обумовлено генетикою людини, а також постійно мінливих рівнем гормонів. Одна з найбільших шкірних помилок, які здійснюють люди з жирною шкірою, — зневага зволоженням. Якщо ви спробуєте висушити шкіру, пропустивши крок зволоження, ваш організм виробить ще більше шкірного сала, в результаті чого шкіра обличчя стане більш жирної. Схильна до жирності шкіра дуже часто може бути чутливою. Часте очищення відлущувальними щітками або скрабами може привести до подразнення і запалення шкіри. Краще акуратно очистити шкіру подушечками пальців або злегка помасажувати її м'якою губкою. Для догляду використовуйте м'які пілінги для чутливої шкіри, але не частіше 1-2 разів на тиждень.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bepanthen.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини