Головна Новини Дозвілля лайфхаки Популярна формула Карла Гаусса: як швидко можна накопичити 5050 гривень - експеримент "Коментарів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна формула Карла Гаусса: як швидко можна накопичити 5050 гривень - експеримент "Коментарів"

Насамперед, важливо поставити мету, усвідомивши, для чого ви збираєте гроші

24 лютого 2021, 16:01 comments34800
Поділіться публікацією:

У Мережі набирає нечуваної популярності метод, за допомогою якого користувачам вдається накопичити велику суму, а саме 5050 гривень / доларів швидко і просто. На допомогу приходить формула Карла Гаусса, якого прозвали "королем математики".

Популярна формула Карла Гаусса: як швидко можна накопичити 5050 гривень - експеримент "Коментарів"

Популярна формула Карла Гаусса: як швидко можна накопичити 5050 гривень - фото з відкритих джерел

Суть методу дуже проста: на звичайному листку паперу слід написати поспіль всі числа від 1 до 100 і наклеїти його на скарбничку, яку можна зробити власноруч, наприклад, зі звичайної коробки. Кожен день або раз на кілька днів потрібно кидати в неї монетки або банкноту, викреслюючи з листочка ту суму, яку кладете у свій "банк". Таким чином, за 100 днів розмір одноразового вкладення жодного разу не повторюється. Кожен самостійно вирішує, коли й скільки йому покласти, але коли всі числа будуть закреслені, в скарбничці буде 5050 доларів або гривень — вирішувати вам.

Популярна формула Карла Гаусса: як швидко можна накопичити 5050 гривень - експеримент ”Коментарів” - фото 2

Кореспондент "Коментарів" вирішила на власному досвіді перевірити, чи дійсно цей метод є дієвим, а також розповіла, з якими складнощами довелося зіткнутися в процесі накопичення коштів за популярним методом.

Насамперед, важливо поставити мету, усвідомивши, для чого ви збираєте гроші. Заради мрії буде набагато простіше розлучатися навіть з великими купюрами.

Спочатку накопичення починалися з незначних сум: трьох, п'яти, семи, п'ятнадцяти гривень. Вдавалося складати гроші в скарбничку по кілька разів на день, знаходячи монети або дрібні купюри, що загубилися в кишенях.

Коли всі цифри до 70 були закреслені (це вдалося зробити десь за півтора місяці), з грошима стало розлучатися складніше. Заощадження вже не надходили в скарбничку щодня: перш, ніж кинути суму в "банк", іноді потрібно було кілька днів, щоб її зібрати.

Коли залишилося всього десять цифр, прокинувся азарт. Хотілося, як можна швидше заповнити скарбничку до кінця і отримати накопичені 5050 гривень. Це вдалося зробити трохи більше, ніж за два тижні. А в підсумку, кінцеву суму в 5050 гривень вийшло зібрати за 112 днів.

Даний метод накопичення дійсно працює, можливо, трохи довше, ніж про це пишуть. В ідеалі сума в 5050 гривень повинна накопичитися за 100 днів. Однак багато що залежить від того, як часто і як багато коштів ви готові класти до скарбнички, і від чого зможете відмовитися в процесі накопичення грошей.

Раніше "Коментарі" розповідали про геніальні лайфхаки від творчих людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Катя

19 березня 2021, 22:12

Перший крок я зробила - придбала копілку на Віоліті, тепер треба пробувати щось відкладати

Денис

24 лютого 2021, 16:02

С такими ценами , попробуй - накопи https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/naftogaz-obnarodoval-cenu-na-gaz-v-marte-dlya-svoih-klientov


Новини