Головна Новини Дозвілля лайфхаки Патока запобігає ранню сивину
commentss НОВИНИ Всі новини

Патока запобігає ранню сивину

Патоку часто використовують в кулінарії, так як однією чайною ложкою можна замінити кілька кубиків бурякового цукру

14 січня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

Популярний серед прихильників здорового способу життя сироп з тростинного цукру часто використовується в якості корисного підсолоджувача. Патоку часто використовують в кулінарії, так як однією чайною ложкою можна замінити кілька кубиків бурякового цукру. Крім цього, в патоці мало сахарози, тому організм без праці переробить калорії в енергію.

Патока запобігає ранню сивину

Патока (фото из открытых источников)

Вітамін В6, яким багата патока, покращує роботу мозку, допомагає впоратися з депресією і сприяють виробленню ендорфіну. Завдяки кальцію, марганцю, селену, магнію і міді патока прискорює ріст волосся і підтримує нормальне вироблення меланіну, що, в свою чергу, допомагає запобігти ранню сивину і надати волоссю блиску. Для отримання подібного ефекту достатньо щодня вживати одну столову ложку патоки.

Нагадаємо,  як з'ясували вчені, зелений горошок знижує рівень цукру в крові. В ході досліджень з'ясувалося, що горошок здатний запобігти розвитку хронічних захворювань і знизити запалення в організмі. Горошок допоможе регулювати рівень цукру в крові, знижуючи ризики його стрибків. Такий результат досягається за рахунок великого вмісту в бобових клітковини і білка, які заважають швидкому засвоєнню вуглеводів. Також завдяки високому рівню мінералів у складі продукту, він корисний для здоров'я серця. Крім того, ці речовини допомагають знижувати кров'яний тиск, а вітамін С і антиоксиданти — зміцнювати імунітет.

"Коментарі" також писали, що багатьом людям доводиться економити , особливо в період пандемії коронавірусу. Втім, мистецтво правильно розпоряджатися сімейним бюджетом не зашкодило б нікому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.letoile.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини