Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять способів загадати новорічне бажання
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять способів загадати новорічне бажання

Новорічна ніч - саме час для справжнього дива!

31 грудня 2020, 21:00
Поділіться публікацією:

Новорічна ніч — одна з найчарівніших, коли, як ніколи, хочеться вірити в дива. І хоча бажань так багато, вибрати найзаповітніше дуже важливо, а ще важливіше, щоб воно неодмінно виповнилося. Пропонуємо вам п'ять способів, як загадати бажання таємничу новорічну ніч:

П'ять способів загадати новорічне бажання

ФОТО: З відкритих джерел

Паперовий спосіб

Напевно цей метод є найбільш поширеним і знайомим практично кожному. Варто взяти аркуш паперу, записати на нього своє бажання, а потім скласти в чотири рази. Під бій курантів запалити листочок від свічки, кинути в келих шампанського, і коли куранти проб'ють 00:00, випити залпом.

Бажання на ялинці

На новорічну ялинку потрібно повісити невелику коробочку, де буде вкладено листок з вашим бажанням. За п'ять хвилин до настання Нового року потрібно взяти коробку в ліву руку, не знімаючи її з ялинки, і скажіть: "Коробочка, зберігаєш ти мою таємницю, і це не випадково, нехай моє бажання стане реальністю". Потім зніміть бажання з ялинки і тримаєте не відпускаючи, поки годинник не проб'є 00:00. Коробку поверніть на ялинку, а бажання викиньте у вікно.

Бажання під подушкою

Після новорічної ночі, коли ви загадаєте основне бажання, напишіть на клаптиках паперу 12 бажань, а один лист залиште порожнім. Залиште бажання під подушкою, а на ранок з закритими очима дістаньте одне. Те, яке виявиться у вас в руках — неодмінно збудеться в наступному році.

Виноградинки бажань

Вам слід підготувати 12 виноградинок і з'їдати по одній під час кожного удару курантів. При цьому потрібно весь час про себе промовляти одне найзаповітніше бажання.

Телефонний дзвінок

Щоб переконатися, збудеться ваше бажання чи ні, потрібно вчинити так: загадати бажання і тримати при собі мобільний телефон. Якщо після 00.00 вам надійде перший дзвінок від чоловіка, то бажання неодмінно здійсниться.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як зустрічати рік Білого металевого Бика.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини