Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять порад, які допоможуть не зійти з глузду після відпустки
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять порад, які допоможуть не зійти з глузду після відпустки

Налаштуватися на робочий лад після відпустки не так складно, як здається на перший погляд

18 серпня 2020, 15:53
Поділіться публікацією:

Відпустка — це прекрасно! Ти можеш присвятити свій час відпочинку і розвагам, не думати про робочі проблеми та навіть вирушити в подорож. Але все хороше закінчується і настає цей страшний момент — перший робочий день після відпустки. Навіть для стійких духом не так просто його пережити. Саме тому ми розповімо тобі, як плавно, без особливого стресу, повернутися до роботи. Допоможе нам у цьому видання mport.

П'ять порад, які допоможуть не зійти з глузду після відпустки

Планування

Плануй, як будеш розгрібати робочі завали, ще до того, як пішов у відпустку. Наміть, що ти повинен будеш зробити в першу чергу, коли повернешся на робоче місце. Не забувай, що деякі завдання можуть почекати і їх не обов'язково виконувати в перший день після відпустки.

Під час відпустки

Не здумай під час відпустки думати про роботу, інакше в ньому не буде ніякого сенсу. Але час від часу заходь в робочий чат і просто почитай кілька хвилин, про що спілкуються колеги, щоб не зіткнутися з несподіванками, коли повернешся.

Повертайся раніше

Завжди повертайся з подорожі за день або навіть за два до виходу на роботу. Тоді у тебе буде час для перезавантаження та налаштування на робочий лад.

Видалити все

Видалити всі листи, які прийшли під час відпустки — це не тільки сміливе, але і зухвале рішення. Ти все одно був поза доступом, тому нехай надсилають по новому. Якщо це щось важливе, то, повір — тобі напишуть, і не один раз.

Вечірні розваги

Після неймовірно важкого першого дня на роботі ввечері необхідно розслабитися. Сходи в бар з друзями, почитай книгу, подивися хороший фільм або погуляй з подругою. Тут вже тобі видніше, як краще провести час.

Дотримуйся цих порад і тоді "твій дах не поїде" відразу ж після завершення відпустки. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно розпоряджатися грошима.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини