Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять незвичайних способів застосування активованого вугілля
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять незвичайних способів застосування активованого вугілля

Активоване вугілля може застосовуватися не тільки за прямим призначенням

1 липня 2020, 15:40 comments1525
Поділіться публікацією:

Активоване вугілля можна знайти в кожній аптечці, адже цей перевірений часом засіб стає нашою паличкою-виручалочкою при проблемах із шлунково-кишковим трактом. Але застосовувати  його можна і в інших випадках. Про це повідомляє видання Joinfo.

П'ять незвичайних способів застосування активованого вугілля

Поглинає неприємні запахи

Активоване вугілля є хорошим засобом від неприємних запахів, наприклад, в холодильнику і ванній кімнаті. Якщо хочете їх усунути, тоді розкладіть в цих місцях по кілька таблеток, вони  поглинуть затхлий "аромат".

Очищає шкіру обличчя і волосся

Так,  вугілля часто стає головним компонентом різних масок для волосся і обличчя. Він позбавляє від прищів, почервонінь і вугрів на шкірі, а волосся робить  більм шовковистим і об'ємними, а також позбавляє від лупи.

Відбілює зуби

Активоване вугілля допоможе освіжити дихання, видалити плями з емалі і відбілити зуби. Вже через тиждень використання засобу ви помітите ефект.

Лікує укуси комах

Літо – це не лише сонце, тепло, веселощі і різноманітність фруктів, але ще й період активізації найрізноманітніших комах. Якщо вас вкусила бджола чи комар — нанесіть на уражену ділянку активоване вугілля, змішане з чайною ложкою кокосового масла. Застосовуйте суміш кожні 20-30 хвилин, поки не помітите поліпшення.

Позбавляє організм від токсинів

За допомогою активованого вугілля можна очистити організм від шлаків і токсинів, а також справитися з передозуванням препаратами. Якщо інтоксикація невелика, прийміть всього 50-100 г таблеток, але в більш важких випадках необхідно сходити до лікаря.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як позбутися головного болю без таблеток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини