Головна Новини Дозвілля лайфхаки Не нехтуй заначкою: п'ять чоловічих правил поводження з грошима
commentss НОВИНИ Всі новини

Не нехтуй заначкою: п'ять чоловічих правил поводження з грошима

Кожен чоловік повинен вміти берегти гроші, зароблені непосильною працею

16 жовтня 2020, 12:24 comments2406
Поділіться публікацією:

Поводження з грошима — це важлива навичка. Особливо в наші дні. Твій достаток залежить не тільки від розміру твого доходу, але також і від того, наскільки розумно ти розпоряджаєшся своїми грошима. Сьогодні ми дамо тобі кілька корисних порад на цю тему. Допоможе нам у цьому портал mport.

Не нехтуй заначкою: п'ять чоловічих правил поводження з грошима

Як чоловіку зберігати свої гроші

Плануй свої витрати

Один з найважливіших моментів — планування витрат. Раптових непотрібних витрат бути не повинно. Якщо ви зібралися зробити велику покупку, планування допомагає тим, що дає час вивчити характеристики і вибрати найоптимальніший варіант за ціною і якістю. У разі малих витрат звертайтеся до списків і завжди точно знайте, за яким товаром приїхали в магазин.

Обзаведися недоторканним запасом

Коли йдеться про зберігання грошей, навіть не думай нехтувати недоторканним запасом. Крім того, слід знати, що цей запас краще постійно збільшувати. Неодмінно настане мить, коли це сильно допоможе тобі.

Бережи гроші круглими сумами і в великих купюрах

Знати психологію і грати на ній — корисний бонус. Якщо зберігати запаси грошей круглими сумами і в великих купюрах, дістати звідти будь-яку суму буде непросто. Не захочеться руйнувати своє прекрасне сховище.

Роби тільки обгрунтовані витрати

Ще одне корисне правило полягає в тому, що потрібно оплачувати товари або послуги тільки тоді, коли повністю впевнений в їх необхідності. Додаткова порада — завжди уважно читай умови замовлення.

Будь уважний до боргів

Борги — це делікатна тема. Не варто позичати грошей без крайньої необхідності. Ніколи не залазь в кредит без повної впевненості в тому, що він для тебе вигідний. Також будь уважний, коли в борг даєш ти. Не поспішай розлучатися з грошима, якщо не впевнений, що вони до тебе повернуться.

Зрозуміло, такі поради не зроблять тобі мільйонером. Але вберегти в твоїх руках певні суми, а можливо і чималі, вони зможуть. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно накопичувати гроші.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини