Найкращі місця для роботи, якщо ти вирішив стати фрілансером

Спробуй поекспериментувати, якщо не можеш змусити себе працювати в квартирі

Талановиті люди, що вирішили випробувати свої сили в якості фрілансерів неодмінно зіткнутися з проблемою, де їм потрібно облаштувати своє робоче місце. Зрозуміло, не варто напружуватися, якщо у тебе залізна самодисципліна і затишна атмосфера вдома. Але якщо з цими пунктами проблеми, то за допомогою видання mport ми розповімо тобі, де можна спокійно попрацювати в наші дні.

Природа

Використовуй цей варіант, якщо дозволяє погода. Зверни увагу, що за містом точно заважати ніхто не буде. Правда, доведеться заздалегідь запастися всім необхідним. Тобі знадобляться плед, термос з чаєм і що-небудь для перекусу. Цього має вистачити для виїзду на цілий день. Якщо є машина, то можеш ні в чому собі не відмовляти і взяти набір з складного стола і стільців або намет. Прихопи і пауербанк, щоб зарядки вистачило на довгий час.

Бібліотека

В читальних залах зазвичай є стерпний Wi-Fi і розетки. Також за необхідності можна скористатися принтером, а ще тут гарантовано тихо і ніхто не відволікає. У великих бібліотеках бувають навіть буфети - можна забезпечити себе хорошою обідньою перервою.

Музей

Це не жарт. Розміститися з ноутбуком можна в холі або зоні відпочинку. Тільки уточни у доглядачів, чи не заперечують вони. Можливо, доведеться заплатити за вхід, але в будь-якому випадку у тебе буде гарне робоче місце і, швидше за все, доступ до Інтернету. Зрештою, ніхто не забороняє попрацювати в парку біля музею.

ТРЦ

Цей варіант очевидним не назвеш, але зверни на нього увагу. У великих торгових центрах зазвичай є відокремлені лаундж-зони, де можна попрацювати в комфортних умовах. З їжею і розетками проблем не буде, в деяких ТЦ є і безкоштовний Wi-Fi.

Тепер ти знаєш, де можна спокійно попрацювати, якщо ти вирішив вирушити на вільні хліби і не маєш постійного офісу. Також видання "Коментарі" розповість, як на нас впливає робота в офісі.