Лайфхаки, які допоможуть відірвати голову від подушки

Навіть якщо ви лягли пізно, але при цьому дотримувалися всіх «правил» підготовки до сну, вставати вранці буде набагато легше

Ранній підйом багатьом з нас дається важко, тому що так не хочеться залишати тепле і затишне ліжко, особливо якщо за вікном вже чекає холод. У такій ситуації допоможуть кілька дієвих лайфхаків, які зроблять ваш підйом легшим, а ранок набагато приємнішим.

Ви з легкістю прокинетеся вранці, якщо подумаєте про це заздалегідь. Мається на увазі, що ваша спальня повинна бути облаштована найкращим чином, щоб вам в ній дійсно захотілося розслабитися і відпочити. Одне з головних правил - відкласти телефон якомога далі, щоб ваш мозок вже налаштовувався на сон.

Крок номер два: тіло повинно прокинутися. Коротка прогулянка на свіжому повітрі або зарядка - тут вже вибирайте, що вам більше подобається. І тіло скаже вам за це "дякую".

Контрастний душ вранці працює просто безвідмовно, тому що тіло моментально починає прокидатися.

Планування майбутнього дня зарядить вас і подарує натхнення. Ці 5-10 хвилин принесуть вам той настрій, який ви хочете, і приступити до виконання справ буде набагато простіше.

Приємні ранкові ритуали, звичайно ж, у кожного свої. Тому додайте в цей список справи, які подарують вам задоволення, і незабаром ранок не здаватиметься таким вже й поганим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як покращити сон.