Головна Новини Дозвілля лайфхаки Лайфхаки, які допоможуть відірвати голову від подушки
commentss НОВИНИ Всі новини

Лайфхаки, які допоможуть відірвати голову від подушки

Навіть якщо ви лягли пізно, але при цьому дотримувалися всіх «правил» підготовки до сну, вставати вранці буде набагато легше

25 листопада 2020, 18:55
Поділіться публікацією:

Ранній підйом багатьом з нас дається важко, тому що так не хочеться залишати тепле і затишне ліжко, особливо якщо за вікном вже чекає холод. У такій ситуації допоможуть кілька дієвих лайфхаків, які зроблять ваш підйом легшим, а ранок набагато приємнішим.

Лайфхаки, які допоможуть відірвати голову від подушки

Лайфхаки, які допоможуть відірвати голову від подушки. Фото: unsplash

Ви з легкістю прокинетеся вранці, якщо подумаєте про це заздалегідь. Мається на увазі, що ваша спальня повинна бути облаштована найкращим чином, щоб вам в ній дійсно захотілося розслабитися і відпочити. Одне з головних правил — відкласти телефон якомога далі, щоб ваш мозок вже налаштовувався на сон.

Крок номер два: тіло повинно прокинутися. Коротка прогулянка на свіжому повітрі або зарядка — тут вже вибирайте, що вам більше подобається. І тіло скаже вам за це "дякую".

Контрастний душ вранці працює просто безвідмовно, тому що тіло моментально починає прокидатися.

Планування майбутнього дня зарядить вас і подарує натхнення. Ці 5-10 хвилин принесуть вам той настрій, який ви хочете, і приступити до виконання справ буде набагато простіше.

Приємні ранкові ритуали, звичайно ж, у кожного свої. Тому додайте в цей список справи, які подарують вам задоволення, і незабаром ранок не здаватиметься таким вже й поганим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як покращити сон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини