Кращі відмазки, які допоможуть відкосити від корпоративу

Як діяти, якщо офісні корпоративи - це взагалі не твоє

Всі ми знаємо, що таке корпоративи. Хтось завжди чекає їх з нетерпінням, а у когось життя досить цікаве, щоб відволікатися на п'янки з колегами, яких і так бачиш кожен день. Сьогодні ми займемо сторону другої категорії і розповімо, як можна відкосити від корпоративів.

Розбійник

Перед святом випусти назовні всі свої найбільш нестерпні риси характеру. Допоможуть пляшки з-під спиртного, які ти закинеш собі під стіл, і всякі вульгарні фотки біля твого компа. Керівництво, особливо жінки, не особливо захочуть перебувати в компанії такого колеги.

Робоче місце

Завали своє робоче місце паперовим непотребом. Колеги не тільки не захочуть тебе запрошувати, але, можливо, навіть не доберуться до тебе.

Соціопат

Стань затворником. Не спілкуйся з колегами і демонструй небажання йти на контакт. Інші співробітники вирішать: навіщо тягнути на п'янку людину, яка буде весь вечір сидіти за столом з кислою фізіономією.

Псих

Найнадійніший спосіб - вдавай неадекватного. Ну а як це краще зробити - можеш фантазувати нескінченно.

Хоча завжди залишається ще один варіант - ввічливо пояснити ситуацію і побажати колегам гарних веселощів. Так ти заслужиш репутацію доброї людини, яка не бажає затівати конфлікт через дрібниці. Також видання "Коментарі" розповість, про 11 ознак того, що робота робить вас нещасним.