Кілька незвичайних правил чоловічого етикету

Правильна поведінка в суспільстві забезпечить чоловіка хорошою репутацією як серед друзів, так і серед недругів

Чоловік повинен бути добре вихований. Правильні манери зроблять перебування інших людей навколо тебе більш комфортним. В результаті цього ти зможеш здобути любов і повагу не тільки серед друзів і ділових партнерів, але і серед конкурентів і недругів. Навряд чи тобі потрібні окремі поради щодо поведінки з жінками або більш шанованими членами суспільства. Ми звернемо увагу лише на кілька пунктів, які не є настільки очевидними.

Плітки

Говорити про відсутніх або, кажучи іншими словами, пліткувати, неприпустимо. Обговорювати зі своїми друзями або колегами своїх дружин або інших близьких людей просто неприпустимо. Також не можна презирливо і негідно говорити про свою країну. Якщо стверджуєш, що в цій країні всі жлоби, то не забувай, що ти в їх числі.

Попередження + взуття

Ніколи не приходь в гості, не зробивши попереднього дзвінка. Якщо гості до тебе приїхали без попередження, можеш зустріти їх в халаті. Також не слід пропонувати гостям зняти взуття, це не дуже гарний жест. Гість повинен сам додуматися до цього, особливо якщо бачить, що твоя підлога блищить від чистоти.

Парасолька + портфель

Парасолька ніколи не повинна сушитися в розкритому вигляді. Це не залежить від того, в офісі ти або в гостях. Її потрібно скласти і поставити в спеціальну підставку або повісити. Портфель повинен залишатися на підлозі.

Дієта + алкоголь

Повідомляти всім присутнім, що ти сидиш на дієті – це поганий тон. Тим більше не можна під цим приводом відмовлятися від запропонованих страв. Наклади в свою тарілку зовсім трошки і не забудь похвалити кулінарні здібності господарів. Це стосується і алкоголю. Нема чого розповідати іншим, чому ти вирішив не пити. Нехай напій наливають у твій стакан і під час тостів просто злегка пригубляй.

Ці правила стануть в нагоді не тільки у вищому суспільстві, але і під час самої звичайної ділової зустрічі або вечірки з друзями. Також видання "Коментарі" розповість, як зробити квартиру більш зручною.