Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як використати залишки вина: п'ять несподіваних способів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як використати залишки вина: п'ять несподіваних способів

Вино можна використовувати не тільки за прямим призначенням

1 червня 2020, 14:55 comments1641
Поділіться публікацією:

Для того, щоб вино довше зберігає свої смакові якості, його потрібно правильно зберігати. Але якщо після вечірки у вас залишилося вино, а місця в холодильнику немає, не поспішайте викидати пляшки. Залишкам вина можна знайти корисне застосування.

Як використати залишки вина: п'ять несподіваних способів

Виведення плям

Так, виявляється, що залишки білого вина допомагають впоратися з винними плямами. Досить просто нанести на забруднену ділянку тканини ігристий напій і промокнути щільною серветкою. Також кислотність і спирт в білому вині допомагають впорається з плямами на стільниці.

Винний сироп

Якщо у вас залишилося недопите вино, тоді приготуйте з його залишків смачний сироп. Візьміть дві склянки напою і змішайте їх з однією склянкою цукру. Поставте каструлю на середній вогонь на 20 хвилин, не забуваючи постійно помішувати. Потім остудіть і процідіть сироп через дрібне сито. Сміливо поливайте сиропом морозиво, десерти та салати.

Кубики льоду з вина

Розлийте вино у формочки для льоду і додайте його у лимонади і коктейлі. Так вино не зіпсується і додасть цікавий смак улюбленим напоям.

Фрукти у вині

За допомогою вина можна незвично приготувати і подати на стіл фрукти. Віддайте перевагу яблукам і грушам. Візьміть каструлю, налийте дві склянки червоного вина і додайте склянку цукру. Все це доведіть до кипіння, додавши смак за допомогою кориці і ванілі. Візьміть очищенні фрукти і покладіть в ємність. Залиште їх на сильному вогні десять хвилин. Викладіть на тарілку і подавайте з морозивом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вино не тільки смачний, але і корисний напій. Як в помірних кількостях він діє на організм?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини