Головна Новини Дозвілля лайфхаки Для чого можна використовувати папір: кілька чоловічих лайфхаків
commentss НОВИНИ Всі новини

Для чого можна використовувати папір: кілька чоловічих лайфхаків

Кілька чоловічих лайфхаків, які дозволять використовувати папір не лише для написання тексту

4 червня 2020, 12:33 comments1579
Поділіться публікацією:
Перший папір винайшли багато століть тому. Хоча її головним призначенням завжди залишалося нанесення текстів і малюнків, за настільки довгий час вона обросла величезною кількістю лайфхаків, які допоможуть використовувати її не за прямим призначенням. Але, тим не менш, з величезною користю.
1. Якщо ти виявився настільки необережним, що зім'яв важливий документ, то розгладити його допоможе звичайний принтер. Пропусти через нього аркуш паперу і він буде майже як новий.
2. Два картонні рулону від туалетного паперу допоможуть без зайвого ризику транспортувати ніж. Створи чохол, скріпивши рулони скотчем і поклавши ніж всередину.
3. Також з рулонів туалетного паперу можна створити чохол для проводів. Завдяки цьому вони будуть надійно захищені і ніколи не поплутаються.
4. Якщо вирішив випити що-небудь холодненьке, то відкрити пляшку лимонаду або сидру допоможе складений у багато разів аркуш паперу.
5. Неймовірно, але папір може навіть допомогти забити цвях. З шматочка паперу вирізаєш смужку і протикаєш цвяхом. Так зможеш вберегти свої пальці від удару молотком.
6. Промокальний папір зможе прибрати статичну електрику не тільки з одягу, але і з волосся. Просто проведи ним по тим місцям, які наелектризувались.
Слід визнати, лайфхаки вельми цікаві. Але тільки практика допоможе встановити, наскільки вони дійсно дієві. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять лайфхаків, які зроблять квартиру більш затишною.

Для чого можна використовувати папір: кілька чоловічих лайфхаків



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини