Бик не схвалить: які речі не можна дарувати на Новий 2021 рік

Ці речі можна подарувати на яке інше свято

Новий рік вже на порозі, тому пора подумати над подарунками, якими ви будете радувати своїх близьких і друзів. І потрібно враховувати, що 2021 рік пройде під знаком Білого Металевого Бика, тому не всі презенти можуть бути доречні. Які ж речі краще не ховати під ялинку?

Банні приналежності

Мило, різні креми, шампуні, рушники та інше приладдя для водних процедур завжди знадобиться, але в цьому році, експерти рекомендують, відмовитися від цього подарунку. Білий Бик не особливо любить митися, і навряд чи оцінить такі презенти.

Речі червоного кольору

Щоб новий символ року був до вас і вашим рідним прихильний, не даруйте на Новий рік подарунки червоного кольору, адже він викликає у Бика агресію і дратівливість.

Годинники

Цей предмет в принципі не заведено дарувати, і особливо в новорічну ніч. Вважається, що дарувати годинник - значить віддати разом з презентом частину свого часу, а по слов'янському повір'ю, якщо прийняти годинник в подарунок, то ви внесете у своє життя печалі та порожнечу.

Дрібнички

Потрібно пам'ятати, що Бик - прагматична тварина, яке цінує корисні речі. Навряд чи йому сподобаються предмети, які ніяк не знадобляться в господарстві, а будуть лише припадати пилом і захаращувати вільний простір.

"Порожні" подарунки

Гаманці, сумки, вази та інші "порожні" подарунки не бажано дарувати на Новий рік, та й на інші свята, тому що це призведе до фінансових проблем. Згідно з повір'ям, в порожнечі може сконцентруватися будь-яка енергетика і найчастіше вона негативна. Наприклад, порожній гаманець може привести до безгрошів'я, а порожня ваза - до самотності або сварок в парі. До того ж такі подарунки не до душі новому символу року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які страви можна ставити на новорічний стіл-2021.