Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як заробити під час пандемії: п'ять найкращих ідей
commentss НОВИНИ Всі новини

Як заробити під час пандемії: п'ять найкращих ідей

Ідей для підробітку в умовах пандемії безліч

22 грудня 2020, 13:50
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусної інфекції вдарила по всіх сферах діяльності. Багато компаній почали зазнавати збитків і масово скорочувати своїх працівників або відправляти їх у відпустку своїм коштом. У зв'язку з такою нелегкою ситуацією, багато людей шукають альтернативні варіанти заробітку. Подаємо кілька ідей, які можна перетворити у свій власний бізнес.

Як заробити під час пандемії: п'ять найкращих ідей

(фото з відкритих джерел)

Написання текстів чи створення дизайну

Сфера копірайтингу — одна з найпопулярніших для свого бізнесу, а якщо у вас ще є творча жилка, то можна зайнятися дизайном. Ніяких вкладення для старту не потрібно, лише зареєструватися на біржі фрілансерів або спеціальних сайтах по роботі з текстом і брати відповідні замовлення. Спочатку дохід може бути незначним, але чим більше ви будете поповнювати своє портфоліо, тим швидше сформуєте свою базу клієнтів, тим самим підвищивши свій заробіток.

Ведення акаунтів в соціальних мережах

Практично у всіх відомих компаній, брендів, магазинів і знаменитих людей є акаунти в соціальних мережах, якими потрібно займатися, їх просувати, робити цікавий контент та інше. А фахівців, які вміють робити це грамотно і правильно, не вистачає. Так, щоб цьому навчитися потрібен час, але головне — почати. Ви освоїте нову професію, знайдете клієнтів, почнете співпрацювати з відомими компанія, і ваш заробіток суттєво зросте. В інтернеті, до слова, можна знайти безліч курсів, які всьому навчать і навіть нададуть клієнтів.

Написання відгуків, оглядів, рецензій

Є компанії, які користуються нечесним, але ефективним способом набору позитивних відгуків. Вони пропонують людям написати відгук про "покупку", сплачуючи їм за це гроші. Тобто компанія отримує свої п'ять зірочок, а ви — гроші за відгук. Купувати при цьому нічого не потрібно. Також в інтернет можна знайти інші пропозиції, наприклад, написання рецензії на книгу або відгук на кінофільм.

Кулінарія

Якщо кулінарія завжди була вашим хобі, але перетворити її в одне з джерел заробітку не вистачало часу, тоді саме час почати. В умовах пандемії й карантинних обмежень, можна відкрити свій сайт або сторінку в соціальній мережі, щоб пропонувати свої послуги: випічку тортів, тістечок, капкейків, пирогів і інших страв. А також можна звернутися в найближчу кав'ярню і запропонувати свої послуги, ви їм солодощі — вони вам майданчик для продажу та частина виторгу.

Блог або Youtube-канал

Початківці відеоблогери заробляють небагато, а дохід зірок Youtube може обчислюватися мільйонами доларів. Фактично дохід блогерів майже необмежений. Завдяки цьому ця сфера діяльності притягує все більше людей. Крім того, для старту досить звичайного смартфона. Однак основною складністю в даній сфері є необхідність створення такого контенту, який сподобається користувачам і в кінцевому підсумку приверне рекламодавців. Якщо у вас є ідеї — починайте!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на яких божевільних ідеях людям вдалося заробити мільйони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини