Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як вивести плями від поту з одягу: ефективні лайфхаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вивести плями від поту з одягу: ефективні лайфхаки

Відіпрати плями поту з одягу можна за допомогою доступних засобів

23 червня 2020, 15:55 comments1097
Поділіться публікацією:

Плями від поту з'являються на одязі, як правило, в жарку пору року і доставляють чимало прикростей. Але не поспішайте засмучуватися. Є кілька лайфхаків, які швидко і ефективно повернуть улюбленим речам первозданний вигляд. Що для цього потрібно?

Як вивести плями від поту з одягу: ефективні лайфхаки

Горілка

Щоб очистити темні і різнокольорові речі, візьміть горілку або спирт і розведіть його водою. Пропорція повинна бути 1:1. Далі нанесіть розчин на ватний диск і протріть пляму на тканині. Якщо результату відразу ви не побачили, залиште так річ на 30-50 хвилин.

Аміак

Це ефективний засіб, здатний вивести навіть найстійкіші плями поту. Зробити розчин аміаку простіше простого. Вам знадобиться рідина і тепла вода. Змішайте все в пропорції 1:1. Потім втріть її в тканину господарської губкою. Почекайте 3-5 хвилин, а потім прополощіть вашу улюблену річ у пральній машинці.

Лимонний сік

Цей спосіб допоможе вивести тільки свіжі плями. Зі старими він, на жаль, не працює. Видавіть на кожну пляму сік половини лимона. Плями повинні бути повністю покриті соком. Залиште на 2-10 хвилин в залежності від ступеня забруднення. Потім прополощіть одяг в прохолодній воді.

Господарське мило

Таке мило здатне ефективно впоратися з забрудненням різного типу складності. Для початку натріть шматок мила на крупній тертці. Потім розчиніть отриману стружку в мисці з теплою водою. Витріть плями за допомогою мила, замочіть річ і залиште її відкисати на пару годин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як почистити білі кросівки в домашніх умовах



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини