Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як вирубати супротивника з одного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вирубати супротивника з одного удару

Поради, які дозволять швидко здобути перемогу в бійці

21 вересня 2020, 19:23 comments4547
Поділіться публікацією:

Іноді ти можеш опинитися в неприємній ситуації, коли ти розумієш, що відкрутитися від бійки вже не вийде. Це може статися де завгодно — а барі, на вулиці або навіть на роботі. Сьогодні ми дамо тобі кілька порад, які допоможуть навчитися відправляти свого супротивника в нокаут при першому ж ударі. Допоможе нам у цьому портал mport.

Як вирубати супротивника з одного удару

М'язи

Великі біцепси більше підійдуть для того, щоб подобатися дівчатам, але в бійці від них толку мало. Справжні м'язи — ті, які придбав завдяки виснажливим тренуванням на витривалість, а не вправам в качалці. Саме вони розвивають ту силу, яка дозволяє відправити противника в нокаут.

Швидкість

Швидкість — один з головних чинників. Якщо її комбінувати з витривалістю, тобі не буде рівних. Ти зможеш дати відсіч навіть професійним бійцям. Збільшити швидкість удару можна, відпрацьовуючи його з гантелею в руці. Ці вправи також збільшать і вибухову силу.

З ноги на ногу

Дуже важливо не тільки бити, а й ухилятися від ударів, які несуться в вашу сторону. У цьому питанні головний помічник — техніка "з ноги на ногу". Переміщуй вагу тіла то на одну, то на іншу кінцівки. Тримай праву руку зігнутою у підборіддя, а ліву витягнутою — щоб тримати супротивника на відстані, захищати голову, і раптово завдати нокаутуючий хук.

Всі ці поради гарні, але без регулярних тренувань нічого не буде. Саме тому видання "Коментарі" розповість про тренування по програмі морських піхотинців США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини