Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як усунути похмілля - покрокова інструкція від лікарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як усунути похмілля - покрокова інструкція від лікарів

Усунути симптоми похмілля легше, ніж ви думаєте

14 грудня 2020, 05:30 comments1516
Поділіться публікацією:

Всі ми інколи випиваємо зайвого. В такому разі на нас зранку чекає неприємний стан похмілля, який змушує жалкувати про зроблене напередодні. Аби похмілля пройшло якнайлегше, лікар-патофізіолог Альона Парецька і лікар-невролог Євген Мосін пропонують діяти за чітким планом, який допоможе вашому організму швидше оговтатися від вечірки чи свята.

Як усунути похмілля -  покрокова інструкція від лікарів

Лікарі розповіли як усунути похмілля. Фото: tolknews.ru

1. Виспіться

Жахливий стан після алкоголю проходить за 24 години. Буде краще, якщо більшу частину похмілля ви проведете уві сні. До того ж чим більше ви відпочиватимете, тим організму ставатиме легше.

2. Відновіть баланс рідини

Алкоголь виводить рідину з організму. Тому як під час вживання алкоголю, так і після нього медики рекомендують пити більше води. Це дозволить уникнути зневоднення організму. Зазвичай  людина повинна випивати 8 стаканів в день, а при похміллі — у 2 рази більше. Бажано пити мінеральну воду, свіжі соки або чай з медом.

3. Зверніться до аптечних препаратів

Насамперед необхідно випити сорбент, який виведе з організму токсини. Якщо вам болить голова, знайдіть в аптечці парацетамол. Він може допомогти зняти дискомфорт. В тяжких випадках експерти рекомендують приймати знеболювальні таблетки, якими ви користуєтеся при болях зазвичай. Ще одним відмінним способом заповнити втрату поживних речовин можуть стати розчинні таблетки з вітамінами.

4. Добре поїжте

Можливо, ви не голодні, але в будь-якому разі під час похмілля треба змусити себе поснідати. Аби побороти неприємні симптоми, варто включити в раціон яйця, банани або легенький суп.

5. Не похмеляйтеся

Якщо ви вип'єте алкоголь зранку, вам може здатися, що стало легше. Насправді ж, отруєння стане тільки сильнішим. Нова доза алкоголю — це додаткове навантаження на організм, яке тільки додасть складнощів.

Сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, який алкоголь може знизити цукор в крові до небезпечного рівня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини