Головна Новини Дозвілля лайфхаки Лайфхаки, які допоможуть зробити квартиру більш затишною
commentss НОВИНИ Всі новини

Лайфхаки, які допоможуть зробити квартиру більш затишною

Існує кілька секретів затишку

29 травня 2020, 13:50 comments1327
Поділіться публікацією:

Дім- це те місце, де кожна людина має відчувати себе затишно і комфортно. Якщо ви вважаєте, що ваша квартира недостатньо затишна, тоді зверніть увагу на дрібні деталі, які заважають зробити її саме такою. А в цьому вам допоможуть наступні лайфхаки.

Лайфхаки, які допоможуть зробити квартиру більш затишною

Приємний запах

Це одна з важливих умов для створення затишної, домашньої атмосфери. Кожна людина хоче, щоб в її будинку панував запах, приємний їй та гостям. Запахи в приміщенні не повинні бути різкими або затхлими, а легкими і освіжаючими. Для цього придбайте собі аромалампу або ефірні масла. Після прибирання приміщень надайте їм приємний запах.

Прибирання в квартирі

Так, навіть саме звичайне прибирання може зробити квартиру більш затишною. Погодьтеся, що добре, коли всі речі розкладені по поличках? Якщо немає часу постійно робити генеральне прибирання, то приділяйте цього процесу по 15 хвилин в день, в будинку 100% буде чистіше.

Текстиль для квартири

Обов'язково запасіться кількома м'якими подушками і пледами у вашому домі. А щоб це ще і виглядало затишно, виберіть все в одній колірній гамі. Таким чином у вас вийде затишна та зручна квартира.

Правильне освітлення

Дуже важливо зробити в квартирі правильне освітлення. Денне світло робить кімнати більш світлими та просторими. Але якщо вам не пощастило з природним джерелом світла, підберіть найбільш оптимальним штучний варіант.

Компактні ящики

Не завжди речі потрібно запихати в шафу. В багато чому користь є і від кофрів — маленьких функціональних коробок, в які можна помістити як одяг, так і предмети не першої необхідності. Виберіть кілька однотонних ящиків для речей і обов'язково розкладіть їх по ємностях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як збільшити простір квартири.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини