Гороскоп на 8-9 липня для всіх знаків зодіаку: Стрільцям – нові стосунки, Козерогам – новий шанс

На вихідні ми покладаємо неабиякі надії: вирішити купу справ і відпочити. Не у всіх знаків зодіаку вони підуть по плану, але кожен отримає від них користь

ОВЕН

Ваше нестандартне рішення не сприйме навіть найближче оточення. Але не переймайтеся через те, "що люди скажуть", не сумнівайтеся в собі. Ви все зробили правильно – результат от-от усіх здивує!

ТЕЛЕЦЬ
Не плануйте на вихідних зрушити з місця гори – зірки підказують, що згаєте час, але однак нічого толком не зробите. Зате активний відпочинок вдасться на сто відсотків. Екскурсія, катання на велосипедах, пікнік у компанії друзів – чудова підзарядка після трудових буднів.

БЛИЗНЯТА

Забудьте про побут – це нікуди не втече. Саме час зосередитись на новій справі, ідею якої виношували. Не обов’язково писати на вихідних бізнес-план, але продумати основні моменти, зробити певні прорахунки варто: зараз сприятливий момент для старту.

РАК

Не стримуйте емоцій: додайте голосу сталевих ноток, хрясніть дверима… Ні, це не зіпсує стосунки. Навпаки – вас почнуть поважати, а з вашою думкою рахуватися. Та й для самооцінки невеличкий "вихід з берегів" буде корисний.

ЛЕВ

Переломний момент у справах. Але чого б це не стосувалося – роботи, грошей, стосунків, – не підганяйте події, не намагайтеся отримати все і зараз. Трохи терпіння не завадить. І не поскупіться на гарну пораду людині, якій не дуже симпатизуєте, – вам це зарахується.

ДІВА

Позитивне мислення врятує вихідні. Подивіться на ситуацію трохи з іншого боку і зрозумієте: це не трагедія, просто трохи помилилися. До того ж кохана людина допоможе все виправити, а потім відсвяткуєте свою маленьку перемогу в романтичній обстановці.

ТЕРЕЗИ

Зміна діяльності – теж непоганий відпочинок. Але цього разу викиньте список справ, у якому зазначається "прибрати, зробити, купити, відремонтувати…", і проведіть два дні пасивно, в своє задоволення. Можливо, навіть за межами дому.

СКОРПІОН

Не ігноруйте свою інтуїцію. Навряд чи вам сподобається те, що вона підказує, але краще прислухатися до неї! Інакше постраждати може не тільки ваш бюджет, а й здоров’я. І не переймайтеся через зміну планів – це не "все пропало", а "далі буде".

СТРІЛЕЦЬ

Зробіть зусилля – розірвіть токсичні стосунки, які нічого не дають, але багато забирають. Це не так страшно, як здається. До того ж самотність вам не загрожує – у вашому оточенні є людина, яка має щодо вас серйозні наміри.

КОЗОРІГ

Діяти треба рішуче і швидко. Не вийде увійти в двері – доведеться заходити через вікно. Шукайте запасні варіанти, підключайте знайомих і знайомих своїх знайомих. Якщо втратите цей шанс, іншого вже може не бути. Або ж доведеться все починати спочатку.

ВОДОЛІЙ

Давно не було таких спокійних, продуктивних вихідних, несподіваних зустрічей, приємних покупок і відкриттів. Подбайте про те, щоб було що поставити на стіл – не виключено, що нагрянуть гості. І це не ті, що "гірше татарина".

РИБИ

Будьте обережними з почуттями коханої людини. Те, що вам здається дрібницею, вона сприймає як велику проблему. Якщо не хочете посваритися, не знецінюйте її переживання, дайте трохи побути на самоті. Тим часом подбайте про якийсь приємний сюрприз – для щастя потрібно зовсім небагато.

Раніше "Коментарі" писали про те, що японські лікарі навчилися вирощувати нові зуби.