Як подолати страх перед стрибком з парашутом

Після першого успішного стрибка з парашутом ти вже не зможеш зупиниться

Багато хто мріє стрибнути з парашутом. Так само багато й тих, хто ніколи не зважаться на цю ризиковану витівку. Але навіть, якщо ти належиш до першої групи, все одно будеш відчувати страх. Змусити себе стрибнути в безодню може не кожен. Тому сьогодні ми дамо тобі кілька корисних рекомендацій, які допоможуть подолати страх. В цьому нам посприяє mport.

Страх

Часто можна почути, що перший стрибок - найстрашніший. Це нісенітниця. Звичайно, невідомість лякає. Але це ніщо в порівнянні з тим жахом, який відчуваєш перед другим стрибком. Це подвиг: змусити себе ще раз пережити те, що вже один раз дуже сильно тебе налякало.

Старт

Якщо сподобалося відчувати викид адреналіну, будь певен: ти підсів надовго. Після парашута виникне бажання спробувати бейс-джампінг, роуп-джампінг, банджі-стрибок і так далі. З часом екстрим викликає тільки радість.

Безпека

Парашути - це небезпечно. Але не більше, ніж перебігати дорогу на червоне світло. Боятися особливо нічого, адже сучасні чудеса науково-технічної революції придумали парашути з резервними копіями та парашути, які відкриваються самостійно.

Повелитель світу

Ти станеш підкорювачем небес і навіть повелителем світу у порівнянні зі своїми друзями. Заради цього варто спробувати стрибок з парашутом.

Жадібність

Злякався, стоячи перед відкритим люком за хвилину до стрибка? Подумай про свою жадібність: ти просто так витратив купу грошей на те, щоб стирчати в салоні літака з парашутом на плечах?

Якщо вже зважився стрибати - то вперед. Не дай страху позбавити тебе цієї радості. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять навичок, які допоможуть вижити в екстремальних умовах.