Головна Новини Дозвілля хобі Що говорить знак зодіаку про ваш стиль виховання
commentss НОВИНИ Всі новини

Що говорить знак зодіаку про ваш стиль виховання

Як ваш знак зодіаку впливає на ваш стиль виховання дітей.

13 жовтня 2020, 12:06
Поділіться публікацією:

Козеріг

Що говорить знак зодіаку про ваш стиль виховання

Фото: opentv.media

Дитині в школі потрібно зробити осінню композицію разом з батьками? У той час як інші мами закочують очі, ви вже запаслися каштанами та жолудями. Мами — Козероги мають чітке фокусування на своїх пріоритетах, тому не дивно, що в материнстві ви кожен день намагаєтеся бути краще себе вчорашньої.

Водолій

Ваша волелюбна сутність змушує вас всіляко уникати повсякденної рутини, тому сімейні піжамні вечірки та вилазки на пікнік з дітлахами — ваш порятунок від нудного декретного графіка!

Риби

Риби відомі своїм співчуттям і артистизмом — обидві ці риси, без сумнівів, щодня проявляються у вашому сімейному житті. Ви із задоволенням вислухайте інших матусь на майданчику, посмішивши їх і своїми розповідями. Мами — Риби часто мають чимало підписників в Instagram, адже люблять документувати власні випробування і негаразди материнства в соціальних мережах.

Овен

Мами — Овни, як правило, трохи схожі на дітей, що робить їх відмінними друзями для своєї малечі. Вони також можуть бути досить імпульсивними, адже дух суперництва у них у крові. Вам цікаво проводити час зі своєю дитиною, а декрет для вас — друге дитинство!

Телець

Терпіння — це ключ до того, щоб змусити малюка робити що завгодно, і завдяки вашій волі, воно у вас у надлишку. Телець — земний знак, яким керує Венера, планета любові та краси, тому мами, народжені під цим знаком, практичні та життєрадісні домогосподарки... До того ж вони  розбираються у моді!

Близнюки

Навіщо вам приймати всі важливі рішення, якщо ви можете просто сказати дитині "запитай у тата"? Проблема вирішена! Близнюки — повітряний знак, яким керує Меркурій, що відповідає за спілкування і подорожі. Ви легко можете обговорити будь-які емоційні проблеми зі своїми дітьми, і, звичайно, їм подобається дізнаватися багато цікавого від своєї різнобічної мами.

Рак

Ваша дитина одного разу подякує вам за те, що зберегли кожен її твір мистецтва з дитинства. Ви, як ніхто, орієнтовані на сім'ю і близькі зі своїми дітьми. Мами — Раки дуже цінують своє сімейне життя і роблять все можливе, щоб продовжити дитинство своїх малюків якомога довше.

Лев

Мами — Леви люблять відчувати себе у центрі уваги, як на роботі, так і на дитячому майданчику. Однак, вони дуже добре захищають своїх малюків — як справжні левиці! Такі мами, як правило, дуже прив'язані до своїх чад, оскільки й самі в душі надовго залишаються дітьми.

Діва

Ваша дитина ніколи не буде скаржитися на нудьгу, тому що ви розпланували йому дитячі заходи до кінця 2022 року. І це не дивлячись на карантин і загальні соціальні заборони. Мами — Діви дуже люблять самовиражатися, а материнство — лише мала частина того, з чим вони себе ідентифікують.

Терези

Ви робите все можливе, щоб залагодити сварки між вашими дітьми, адже всі знають, що у мами немає любимчиків. Мами, народжені під знаком, яким керує планета любові і краси Венера, відомі тим, що завжди відстоюють у сім'ї баланс, справедливість і гармонію.

Скорпіон

Ви потай чекаєте того моменту, коли ваше улюблене чадо засне, щоб нарешті насолодитися тишею. Мами — Скорпіони дуже високо цінують сімейні традиції і обов'язки. Вони часто мають великий потенціал до строгості, тому, що улюблена роль всіх Скорпіонів — все контролювати.

Стрілець

Кому точно не знадобиться ранкова кава, так це мамі — Стрільцю! Ця мама встигає зайнятися спортом, випрати речі та зібрати дитячі шкільні обіди до 7 ранку! Стрільці також відомі своєю відвертістю, тому із задоволенням розкажуть подружкам про всі секрети материнства та декрету за чашечкою чаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини