5 причин купити мотоцикл взимку

Зима - вигідна пора для покупки залізного коня

В старому байкерському прислів'ї говориться "Готуй сані влітку, а мотоцикл взимку". Чому цей вираз правдивий та чому про купівлю нового залізного коня варто задуматися зараз, розповідаємо нижче.

1. Ціна

Зазвичай взимку ціна навіть на найдорожчі моделі знижується, тому ви можете вигідно придбати омріяний мотоцикл. До того ж зимою стабільнішає курс долару, від якого також неабияк залежить ціна на байк.

2. Всі моделі в наявності

Влітку, коли стає тепло і більшість людей вирішує купити мотоцикл для поїздок та подорожей, можна не натрапити на ту модель, яку хочете саме ви. І поки всі вже будуть їздити на мотофестивалі, ви проводитимете в очікуванні дні допоки в продажу не з'явиться ваш залізний кінь.

3. Розстрочки та акції

Зазвичай взимку в продавців мотоциклів дуже мало замовлень, оскільки навряд чи хтось думає про "покатушки" в мінусову температуру. Аби утримати бізнес на плаву компанії роблять знижки та доступну розстрочку аби їхній товар придбали.

4. Багато часу для вибору

Буває важко визначитися, яку модель, колір, комплектацію ви хочете придбати. Та якщо ви задумаєтеся над покупкою взимку, вам не буде куди поспішати, адже всі мотопікніки та фестивалі попереду.

5. Ретельна підготовка

Відповідно, якщо ви купуєте байк взимку, у вас буде більше часу аби підготувати його до мотосезону аби вразити своїх друзів-мотоциклістів.

Сайт "Коментарі" також рекомендує прочитати, який алкоголь найменше шкодить здоров'ю. Попри те, що весь алкоголь негативно впливає на організм та самопочуття, медики дослідили, який напій приносить найменшу шкоду при помірному вживанні. Деталі читайте тут.