Кращі новорічні пісні - створіть собі незабутній святковий настрій

Старі й добрі пісні про головне

Жодне святкування не проходить без музичного супроводу. Особливо це стосується нового року, адже музика створює святковий настрій і неповторну атмосферу дива. Портал "Коментарі" зробив для вас добірку новорічних пісень, які можна послухати й заради жартів через їх пустотливого характеру, і згадати пісні, які слухали років 15-20 назад, а деякі з них взагалі родом з дитинства. Вони повернуть нам щось неповторне відчуття наближається дива, яке можливе лише коли ти маленький і наївний. А ми бажаємо вам в прийдешньому році щастя, удачі та відчуття радості упродовж всього 2021 року! Зі святами!

Раніше "Коментарі" писали про те, що українські зірки естради виконали всесвітньо відому колядку. Народні артисти України об'єдналися, щоб привітати жителів нашої держави з прийдешніми новорічними та різдвяними святами. Відеоролик був опублікований на каналі Олександра Пономарьова перед католицьким Різдвом. За коментарями під роликом видно, що групове виконання традиційної різдвяної пісні надихнуло і зворушило передплатників.

Крім того, портал опублікував найкращі меми 2020 року. Рік, що минає був не те слово складним, мабуть, він відзначився на кілька десятиліть вперед. Та й серед минулих навряд чи згадаємо настільки нелегкі часи. Почався він з катаклізмів і авіакатастроф, продовжився пандемією COVID-19, потім настала черга ураганів, повеней і штормів, пожеж в Австралії, військових конфліктів і вибуху в Бейруті. Але в переддень свята не зупинятимемося на поганому. Погодьтеся, ми втомилися боятися і жити в постійній тривозі. І як захисні сили нашої психіки, прокидається гумор, який просто блокує підвищену тривожність і стрес. Тому, щоб в черговий раз підняти вам настрій, ми зробили підбірку мемів, присвячених подіям, що минає!