Як на нас впливає робота в офісі: найнебезпечніші наслідки

Зіпсована постава і слабкі м'язи - це далеко не весь список проблем офісної роботи

У ХХІ столітті робота в офісі є одним з найпоширеніших видів трудової діяльності. Здавалося б, у чому тут може бути проблема? Сидиш собі за комп'ютером в зручному кріслі і клацати собі по клавіатурі. Але така діяльність таїть в собі безліч небезпек для твого здоров'я. За допомогою порталу mport ми розглянемо найбільш очевидні проблеми.

Ризик

М'язові і кісткові порушення, ожиріння, діабет, рак і порок серця - це далеко не повний список болячок, які можна отримати при офісній роботі. Іноді ситуація настільки безнадійна, що спорт вже не допоможе, тому почни здійснювати які-небудь дії.

Постава

Робота в офісі впливає на поставу вкрай згубно. Це може привести до хронічних захворювань, включаючи артрит і бурсит.

Біговій стіл

Стіл з біговою доріжкою замість стільця - хороше зниженням ризику серцево-судинних захворювань. Але це може привести до частих помилок, падінь і травм.

Сніданок

Не витрачаєш час на сніданок через постійну зайнятість? Це ти даремно. Ті, хто пропускають головну трапезу дня, страждають високим кров'яним тиском і ожирінням. Проблеми з серцем додаються.

Фаст-фуди

Фастфуд - це подвійна порція калорій, гарненько приправлена окисними жирами. Вони також забезпечать тебе серцевими захворюваннями.

Більше рухайся, у вільний час не сиди за компом, піди в спортзал. Проводити багато часу в сидячому положенні - дуже шкідливо. Також видання "Коментарі" розповість, чим небезпечна сидяча робота.