Три головних прорахунки, які ми допускаємо під час тренування

Яких дій слід уникати під час тренувань в спортзалі

Багато хто з нас проводять в спортзалі багато часу. І при цьому дивуються, чому немає ніяких результатів. Саме тому сьогодні ми поговоримо про кілька головних помилок, які допускають багато хто, коли йдеться про тренування. Допоможе нам у цьому портал mport.

Неправильний відпочинок

Під час тренування твоєму тілу потрібен періодичний відпочинок. Однак несерйозне ставлення до відпочинку може звести до нуля всі твої зусилля.

Порада: Постав таймер на мобільник. Він допоможе контролювати час, відведений на перерву. Для комплексів високої інтенсивності необхідні п'ять хвилин відпочинку між сетами, якщо інтенсивність нижче - вистачить однієї двох хвилин.

Звикання до вправ

Ти можеш скористатися таким комплексом вправ, який вже через два тижні призведе до відчутного прогресу. Але потім тіло звикне, і видимих поліпшень більше не буде.

Порада: Спробуй хоча б раз на місяць міняти комплекс вправ. Необхідно відповідне підкоригувати кількість виконуваних вправ, їх інтенсивність.

Ігнор велотренажера

Якщо ти хочеш добре потренувати серцево-судинну систему, катаючись на велотренажері, прислухайся до однієї поради.

Порада: Вправи для серцевого м'яза повинні варіюватися по інтенсивності, тривалості та типу. Наприклад, для помірної інтенсивності 40-60 хвилин 4-5 днів в тиждень будуть саме те, що треба.

Сподіваємося, ці поради допоможуть тобі збільшити ефективність твоїх тренувань. Також видання "Коментарі" розповість про три найбезжалісніших тренування у світі.