Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Топ-3 найбезжалісніших тренувань у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 найбезжалісніших тренувань у світі

Якщо ти зумієш це витримати, то результат перевершить будь-які очікування

1 червня 2020, 15:10 comments2079
Поділіться публікацією:

Багато людей виходять з карантину досить грунтовно набравши у вазі. Цьому виною постійне перебування вдома і, як наслідок, сидячий спосіб життя. Тепер перед багатьма гостро стоїть необхідність розтрусити жирок і привести себе в форму. Хтось вважає за краще бігати або кататися на велосипеді, комусь подобається тренажерний зал, хтось віддає перевагу контактним і командним видам спорту. А ми, в свою чергу, розповімо тобі про три найсуворіші тренувальні програми, які тільки існують у світі.

Топ-3 найбезжалісніших тренувань у світі

Navy SEAL

Це одне з найважчих і найінтенсивныших тренувань у світі. Слід відразу зазначити, що воно знаходиться в арсеналі не тільки спецвійськ США. Мінімальні здібності тих, хто практикує цю програму – вміння проплисти 500-метрову дистанцію менш ніж за 12 хвилин. Також слід вміти протягом двох хвилин віджатися від підлоги не менше 42 разів і зробити мінімум 52 присідання за той же час. Вишенькою на торті є подоланнія відстані у два з половиною кілометри в повній армійській викладці за 11,5 хвилин.

Тренування марафонця

Багато бігунів на легендарну дистанцію пробігають в середньому 70 кілометрів за один тиждень. Інтенсивна і важка підготовка марафонця включає в себе біг, стрибки, силові вправи і гімнастику. У тренувань немає перерви і вони проходять по сім днів на тиждень. Змінюються лише робочі м'язи.

P90X

Ця програма перетворить у спортсмена будь-якого товстуна після 90 днів тренувань. Її шанувальниками себе визнали такі західні знаменитості як Шеріл Кроу і Кортні Кокс, а продажі набору P90X б'ють рекорди серед програм схуднення. Вправи спрямовані на всі м'язи тіла. Основними вправами в P90X є пліометріка, йога, стретчинг, Кемпо, кардіо і вправи на розвиток і зміцнення преса. Але тут є підводні камені: щоб таке тренування мало успіх, необхідно серйозно підійти до формування відповідного раціону.

Можливо, ти захочеш кинути виклик самому собі, і почнеш тренуватися за однією з цих програм. Головне, упевнитися, що здоров'я дозволяє тобі це. Також видання "Коментарі" розповість про ефективні тренування за десять хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини