Головна Новини Дозвілля ЗСЖ П'ять незвичайних чоловічих способи швидко схуднути до весни
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять незвичайних чоловічих способи швидко схуднути до весни

Настав час готувати своє тіло до походу на пляж

8 лютого 2021, 16:19
Поділіться публікацією:

Зима в самому розпалі, але як і все в цьому світі, вона закінчиться. Саме тому багатьом чоловікам варто задуматися про те, як би швидше прибрати черево, яке виросло за зиму, щоб потім ефектно виглядати на пляжі. Ми дамо тобі кілька дуже незвичайних порад з цього приводу.

П'ять незвичайних чоловічих способи швидко схуднути до весни

Як схуднути швидко

Їж однією лівою
Звичайно, ти будеш виглядати так само незграбно, як людина, котра мастурбує ногою. Зате, тримаючи ложку в незвичній руці, ти витратиш більше калорій, ніж зазвичай, а це все одно що менше з'їсти. До речі, не сподівайся, що ми забудемо уточнити: якщо ти лівша — їж правою рукою.
Додай білки в вуглеводи
Чисті вуглеводи (картопля, хліб, макарони) розщеплюються швидко, і на користь організму це не йде. Але варто покришити в локшину м'ясо, яйце або сир — і білок, що міститься в них тут же зменшить шкоду і призупинить викид цукру в кров. А ще союз білків і вуглеводів швидше насичує.
Виробити звичку
Згідно зі Стенфордським дослідженням півстолітньої давності (їх, втім, з того часу так ніхто і не спростував), звичка, в тому числі харчова, закріплюється у людини за 21 день. Спробуй три тижні не їсти здобу (для початку хоча б її). Шанс, що потім її тобі вже й не захочеться, досить великий.
Забудь про жуйку
За даними агентства "Ромир", жуйку люблять 83% населення нашої країни. Але ж всі — дорослі люди, і повинні б знати, що під час жування в шлунково-кишковому тракті надходить енна кількість повітря, що викликає тяжкість в шлунку. Ліквідувати її найпростіше позаплановою трапезою. Воно тобі потрібно?
Їж частіше
Але менше. По суті, ти можеш вгамовувати голод хоч сім раз в день, аби порція була не більшою за кошеня — в сенсі, шлунка. Авральне переїдання загрожує розтягненням його стінок. Чим сильніше розтягнутий шлунок, тим більше їжі тобі буде потрібно згодом, щоб його заповнити.
Ці поради допоможуть тобі привести себе в форму. Головне — не здавайся, і у тебе все вийде. Також видання "Коментарі" розповість, про п'ять звичок правильного перекусу, які допоможуть швидше схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктория

9 лютого 2021, 20:04

Натуральные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber


Новини