Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Найнебезпечніші страви американського фастфуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Найнебезпечніші страви американського фастфуду

Всі знають, що вживання фастфуду в великих кількостях шкодить нашому здоров'ю. Але ви коли-небудь замислювалися - наскільки?

10 листопада 2020, 14:28
Поділіться публікацією:


Найнебезпечніші страви американського фастфуду

Фото: 4tololo

Фірмовий гарячий шоколад з лісовим горіхом із "Старбакса"

Цей напій містить 550 калорій — чверть рекомендованої добової норми. Також в напої міститься чимало цукру — 62 грами на порцію. Як і у випадку зі всім солодким, такий шоколад необхідно пити в міру — надмірне споживання цукру веде до набору ваги та пошкодження печінки, оскільки жир накопичується саме в цьому органі, що своєю чергою веде до запалення.

Велика тарілка на сніданок з Макдональдса

Омлет, котлета і сосиски, три гарячих млинчики, тістечко, масло, сироп і дерун містять понад 192% рекомендованої добової норми холестерину. В такому блюді 1090 калорій, 2150 мг натрію і 575 мг холестерину.

Салат зі смаженої курки панко

Ви ймовірно здивуєтеся, що в салаті може бути 1130 калорій. Але що, якщо до складу такого салату входить авокадо, салат-ромен, шматочки сиру, смажена курка панко, сухарики, смажена цибуля, оливкова олія та оцет? Не дивно, що таке блюдо містить 81 г жиру, 2005 мг натрію і 100 мг холестерину, велика кількість якого може негативно позначитися на серцево-судинній системі.

Потрійний Воппер з Бургер Кінг

Бургери з фастфуд-ресторанів містять 50% води й лише від 2 до 14% м'яса. Що ще? Хімічні наповнювачі та консерванти. Три так звані яловичі котлети з насипом салату, томатів, цибулі, солоних огірків і кетчупу між двома товстими половинками кунжутної булки — потрійний Воппер містить 1160 калорій, а також жахливі 1050 мг натрію і 170 мг холестерину на порцію. Щоб спалити стільки калорій, вам доведеться зробити 2000 присідань.

Карнітас Буріто з Чіпотл

Якщо вірити таблиці "чіпотл" із зазначенням харчової цінності, блюдо з карнітас, бобів, салату, білого рису, томатного соусу сальса, кукурудзяного соусу сальса, сиру, гуакамоле, овочів фахитос і сметани містить 1365 калорій. Краще відразу надягайте кросівки, адже вам доведеться пробігти майже 3,5 години, щоб спалити ці калорії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини