Качаємо прес на турніку: найбільш ефективні вправи

Спеціальні вправи на турніку допоможуть зігнати жирок, зібраний під час карантину

Багато хлопців і чоловіків, як тільки потепліло, вирвалися на спортивні майданчики. Бруси, турніки, лавки для пресу і багато іншого тепер повністю в їх розпорядженні. Хтось приводить себе у форму після весни, пережитої дома, хтось починає готуватися до серйозних змагань, а у когось свої власні далекосяжні цілі. У будь-якому випадку, представникам всіх цих категорій напевно потрібен міцний прес. Сьогодні ми розповімо тобі, як його можна ефективно накачати за допомогою турніка.

Велосипед

По черзі піднімай коліна, але без пауз. Як тільки одна нога досягне верхньої точки, одразу ж починай рухати іншою. Зроби 25-30 таких вправ. Ця вправа також на тренування косих м'язів живота.

Почергові підйоми колін

Піднімай до грудей тільки одну ногу: спочатку ліву, потім праву (порядок не має значення). Зроби 12-15 повторень на кожну сторону. Це вправа на тренування косих м'язів живота.

Жаба

Зігни ноги в колінах і тягни їх як можна вище, намагаючись підняти до підборіддя. Провиси в такій позі до тих пір, поки не відчуєш печіння в м'язах, повільно опусти ноги. Повторіть 20 разів.

Одночасний підйом колін

Піднімай коліна до грудей (настільки високо, наскільки можеш) 12-15 разів. Це вправа в основному для нижнього преса. Потім відразу переходь до наступної вправи або відпочинь 30 секунд.

Ці вправи дуже швидко забезпечать тебе сталевим пресом. Головне - не лінуйся. Також видання "Коментарі" розповість про прості вправи для ранкового кардіо.