Знайдена актриса на роль Жінки-Халк в серіалі

Актрису тепло привітали у всесвіті Marvel

Кіностудія Marvel озвучила ім'я актриси, яка зіграє головну роль в супергеройському серіалі "Жінка-Халк". Нею стала зірка науково-фантастичної кінострічки "Темне дитя" Тетяна Маслані. Таку інформацію надало видання Deadline.

Перший сезон нового серіалу з'явиться на стрімінговому сервісі Disney+ у 2022 році. Режисером проєкту виступить Кет Койро, відома такими роботами, як "Поки ми були тут" і "Справа в тобі".

До слова, Марк Руффало, який грає Брюса Беннера (Халка) в фільмах Marvel на своїй сторінці в Twitter вже привітав свою кіносестру.


Нагадаємо, що сюжет серіалу розповість про дівчину-юриста Дженніфер, яка після переливання крові, отримує надздібності та перетворюється в Жінку-Халка. Але на відміну від свого кузена, в новому образі їй вдається зберегти ясність розуму і свою особистість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кінокомпанія Marvel планує випустити супергеройський фільм за участю жінок. Чутки про створення цієї кінокартини ходять вже давно, хоча офіційно його виробництво не підтверджується.