Який популярний серіал Netflix продовжив одразу на два сезони

Стримінгова платформа Netflix продовжила одразу на два сезони популярний комедійний серіал "Емілі в Парижі"

Продовження американського комедійно-драматичного телесеріалу "Емілі в Парижі" стартувало нещодавно, але стримінгова платформа Netflix вже продовжила його відразу на два сезони.

На офіційній сторінці кінострічки в соціальній мережі Instagram опублікували пост із написом: "Скажіть bonjour 3 та 4 сезонам! Емілі офіційно повертається ще на два сезони".

І шанувальники серіалу сприйняли цю новину із захопленням: "Це чудові новини", "Клас, ще 2 сезони", "Я кричу від радості", "Найкраща новина!!!!", - написали фоловери в коментарях.

Зазначимо, що другий сезон "Емілі в Парижі" вийшов на екрани зовсім недавно, і як виявилося, він очолив світовий рейтинг ТОП-10 найкращих серіалів у 94 країнах за перші п'ять днів. А перший сезон, який став найпопулярнішою комедією 2020 року, очолив той же список у 53 країнах.

Нагадаємо, "Емілі в Парижі" – це комедійна історія про маркетолога з Чикаго Емілі Купер, яка отримує роботу мрії у Парижі. Дівчина пірнає у нове захоплююче життя, поєднуючи роботу з романтичними стосунками та пригодами з друзями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Міністерство культури України направило звернення до стримінгової платформи Netflix через неприйнятний образ українки в новому сезоні серіалу "Емілі в Парижі". Дівчину з Києва, яка з'являється у четвертій серії, зобразили злодійкою, яка боїться депортації.

Читайте також, що американський сервіс Netflix відповів міністру культури України Олександру Ткаченка на його листа щодо карикатурного образу українки у популярному серіалі "Емілі в Парижі".