Як виглядали б герої фільму "Барбі", якби були ляльками

Штучний інтелект перетворив героїв з фільму "Барбі" у ляльок з однойменної серії.

20 липня відбулась кінопрем’єра одного з найбільш очікуваних фільмів року - "Барбі", де головні ролі виконали Марго Роббі та Раян Гослінг. Ентузіасти з ресурсу BuzzFeed надихнулись фільмом та за допомогою штучного інтелекту вирішили показати, як би виглядали герої фільму "Барбі", якби вони були ляльками.

Компанія Mattel створила сонячну та сповнену рожевого кольору Країну Барбі. Рожеві будинки без стін, розкішні машини без даху, барвисті сукні та багато інших аксесуарів. Тут жінка може бути ким завгодно - лауреаткою Нобелівської премії, президенткою і навіть космонавткою.

Всі красиві та усміхнені. Кожен день проходить в іграх з друзями, вечірках на пляжі, танцях. Ця ідилія ще тривала б, але в голові Барбі (Марго Роббі) почали виникати філософські питання. Наприклад, чи варто турбуватися про смерть? Ця одна думка починає все змінювати. Барбі вирішує потрапити у реальний світ. Виявляється, героїня уявляла його зовсім іншим.

Так починається фільм "Барбі" з неперевершеним акторським складом. Штучний інтелект показав, якби виглядали головні герої фільму, якби вони були ляльками з популярної серії Барбі.

Марго Роббі

Раян Ґослінґ


Америка Феррера


Симу Лю

Майкл Сера


Вілл Феррелл


Дуа Ліпа

Кейт Маккінон

Емма Маккі


Шуті Гатва

Коннор Свінделлс


Ісса Рей


Джон Сіна


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що база даних фільмів та серіалів в Інтернеті - IMDb, опублікувала рейтинг найкращих серіалів за перші шість місяців 2023 року.

Також "Коментарі" писали про відомих актрис, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих.