Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Warner Bros. готує ремейк популярної комедії
commentss НОВИНИ Всі новини

Warner Bros. готує ремейк популярної комедії

Сюжет комедії обіцяють трохи змінити

28 вересня 2020, 21:25
Поділіться публікацією:

Відома кінокомпанія Warner Bros. готує глядачам новий сюрприз — латиноамериканський ремейк комедії 1991 року "Батько нареченої", де головну роль виконав Стів Мартін. Таку інформацію надало видання Collider.

Warner Bros. готує ремейк популярної комедії

Кадр з фільму "Батько нареченої"

Сюжет кінострічки планують дещо змінити, щоб зацікавити глядачів. Але ні дата початку зйомок, ні дата прем'єри нової версії комедії поки невідома. Також незрозуміло, чи вийде фільм на великі екрани або з'явиться на одному з популярних стрімінгових сервісів.

Нагадаємо, що комедія "Батько нареченої", яка також є ремейком фільму 1950, розповідає про Джорджа Бенкса — власника взуттєвої компанії, чия 22-річна дочка зібралася заміж. Чоловікові важко прийняти той факт, що його дівчинка подорослішала, але йому необхідно знайти мову з майбутнім зятем і відпустити свою дочку в доросле життя.

Перша частина кінострічки виявилася дуже успішною, вона зібрала у світовому прокаті понад 89 млн доларів, тому творці вирішили випустити продовження. У 1995 році на екрани вийшов "Батько нареченої 2" і нехай друга частина була менш успішною, але все ж отримала позитивні відгуки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що культовий хоррор "Інші" з Ніколь Кідман отримає ремейк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини