Вуді Аллен завершує кар'єру. Зараз легендарний режисер знімає свій останній фільм

Відомий та скандальний режисер знімає останній фільм в Європі та йде на пенсію писати книжки.

Такий же легендарний, як і скандально відомий режисер Вуді Аллен у Парижі знімає свій 50-й фільм. Під час зйомок він знайшов момент поспілкуватися з іспанською газетою La Vanguardia. В інтерв'ю з нею Вуді Аллен зізнався, що "Оса 22", яку він тільки знімає, буде останнім фільмом у його професійній кар’єрі. Потім він йде на пенсію.

Однак Вуді Аллен не має наміру повністю кидати роботу. В інтерв'ю La Vanguardia він оголосив, що тепер зосередиться на письменництві. Нещодавно режисер видав п’яту збірку своїх сатиричних оповідань, а трохи раніше видав книгу про свої спогади.Обидва ці видання мали значні проблеми з продажами через бойкот режисера, який отримав серйозні звинувачення на свою адресу.

Про фільм "Оса 22", який Вуді Аллен зараз знімає в Парижі, відомо небагато. Весь акторський склад буде з французьких акторів, а фільм зніматимуть французькою мовою. В інтерв'ю виданню Le Journal du Dimanche Аллен описав свою нову роботу як "отруйний романтичний трилер". Передбачається, що він буде мати схожу атмосферу з іншим фільмом Аллена, "Матч-пойнт" 2005 року.

Останній фільм у кар'єрі Вуді Аллена був профінансований повністю за межами Голлівуду. Артист тривалий час живе в Європі, де знімав свої останні фільми. Режисер став персоною нон грата в Голлівуді після того, як його звинуватили в сексуальних стосунках зі своєю прийомною донькою Ділан Ферроу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голлівудський актор Леонардо ді Капрі зустрічається з українкою.

Також "Коментарі" писали про вирок неповнолітній американці, яка повинна сплатити 150 тис. доларів своєму гвалтівнику.