Вийшов трейлер нової різдвяної комедії від Netflix

Головну роль в комедії виконала Емма Робертс

Популярний стрімінговий сервіс Netflix, який недавно відкрив безкоштовний доступ до деяких своїх фільмів та серіалів, випустив перший трейлер нової різдвяної комедії "Пара на свята". Відео опубліковано на YouTube-каналі компанії й зібрало вже понад 300 тисяч переглядів.

Відомо, що режисирував роботу 59-річний Джон Уайтселл, відомий такими різдвяними фільмами, як "Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонено", "Я буду вдома до Різдва" і багатьма іншими.

Головну роль у новій комедії виконала зірка фільмів "Нерв" і "Ми-Міллери" Емма Робертс, яка, до слова, готується вперше стати мамою. А компанію їй склали: Люк Брейс ( "Краще в мені"), Крістін Ченоует ( "Чотири різдва"), Ендрю Бечелор ( "Де гроші") та інші.

Сюжет нового фільму розповідає історію двох молодих людей, які не люблять свята, тому що в цей час вони найбільше відчувають свою самотність. Їм доводиться відчувати себе не зручно, коли за столом одні парочки й знаходити відповіді на недоречні запитання про особистий фронті. В один момент, вони домовляються весь рік разом ходити на всі свята, вечірки та заходи.

Відомо, що прем'єра нової кінострічки відбудеться на сервісі Netflix 28 жовтня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явився новий трейлер фінальних серій "Надприродного".