Вийшов трейлер космічної драми Джорджа Клуні

Стрічка заснована на романі «Доброго ранку, північ»

Популярний стрімінговий сервіс Netflix, який недавно розповів про свій найпопулярніший новий серіал, випустив дебютний трейлер "Північне небо", де режисером і головним актором виступив Джордж Клуні. Відеоролик опублікований на YouTube-каналі компанії й зібрав вже понад 560 тисяч переглядів.

Науково-фантастичний фільм вийде на сервісі в грудні 2020 року. Зірка фільмів "Одинадцять друзів Оушена" і "Нащадки" Джордж Клуні виступив як режисером проекту, так і головним героєм. Компанію йому склали Фелісіті Джонс ("Інферно"), Кайл Чандлер ( "Нічні ігри") і Девід Ойелоуо ("Сельма").

Відомо, що кінокартина заснована на романі "Доброго ранку, північ" Лілі Брукс-Далтон. У центрі сюжету опиняється група дослідників, яка відправляється в космос, щоб з'ясувати, чи придатний для життя супутник Юпітера. Але повертаючись на Землю, вони навіть не підозрюють про те, що наша планета зруйнована глобальною катастрофою. Якщо вони приземлятися, то загинуть. І повідомити їм про це намагається вчений в Арктиці - один з небагатьох, хто вижив.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явився трейлер нового фентезі-фільму з Анджеліною Джолі.