"Веном 2" знову перенесли: коли глядачам чекати прем'єру

Прем'єру фільму перенесли на три місяці

Шанувальників супергеройського фільму "Веном" знову засмутили. Американська кіностудія Sony Pictures оголосила, що прем'єру другої частини кінострічки довелося перенести на пару місяців.

Повідомляється, що спочатку "Веном 2" повинен був стартувати в кінотеатрах восени 2020 року, але пандемія коронавірусу порушила всі плани й прем'єру сиквелу довелося перенести на 25 червня 2021 року. Але і ця дата виявилася не остаточною. Кінокомпанія сподівається, що глядачі зможуть оцінити другу частину "Венома" вже 17 вересня поточного року.

Чому прем'єру вирішили перенести - невідомо, найімовірніше, студія хоче бути впевненою у відновленні світового прокату.

Зазначимо, що продовження кінострічки називається "Веном 2: нехай буде Карнаж". До своєї головної ролі повернеться Том Харді. Він зіграє репортера Едді Брока, в якого вселився інопланетний симбіот, що називає себе Веномом. Згідно з інформацією інсайдерів, у другій частині кінострічки головний герой зіткнеться зі своїм ворогом Карнажем, який володіє абсурдистською філософією і цинізмом, а також із його коханою - лиходійкою Візґ.

Режисував роботу Енді Серкіс, відомий такими картинами: "Планета мавп", "Чорна пантера", "Конг: Острів черепа".

Окрім Тома Харді, у "Веномі 2" також знялися Мішель Вільямс ("Веном", "Найвеличніший шоумен"), Вуді Харрельсон ("Ілюзія обману"), Стівен Грехем ("Це Англія"), Наомі Харріс ("Чорне і синє").

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео зі знімання другої частини "Венома".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Том Харді показав, як виглядає бійка у "Веномі" без спецефектів.