Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У «Кріпосній» замінили головну героїню: хто ж зіграє Катерину
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Кріпосній» замінили головну героїню: хто ж зіграє Катерину

Тепер Катю Вербицьку буде грати інша актриса

30 грудня 2020, 00:05 comments2417
Поділіться публікацією:

Глядачі застигли в очікуванні третього сезону українського серіалу "Кріпосна", зйомки якого вже йдуть повним ходом. Але недавно стало відомо, що творці проекту замінили в кінострічці головну героїню.

У «Кріпосній» замінили головну героїню: хто ж зіграє Катерину

у «Кріпосній» замінили головну героїню (фото з відкритих джерел)

Відомо, що сюжет серіалу будується навколо 18-річної кріпосної Катерини Вербицької, на чию долю випало чимало випробувань. І глядачам цікаво, як же буде тривати її історія в третьому сезоні. Але як з'ясувалося, творці серіалу замінили головну героїню проекту і в продовженні вона постане перед глядачами зовсім іншою, не тією тендітною і беззахисною дівчиною, якій була в попередніх сезонах.

З'ясувалося, що новою Катею стане російська актриса Соня Прісс. Творцям проекту вона сподобалася відразу, попри те, що на роль кріпосної претендувало 400 актрис.

"Коли ми побачили проби Соні, з перших хвилин зрозуміли:"Ось вона, наша нова Катя!". У ній чітко видно характер. Це саме та Катя, яка пройшла довгий і складний шлях", - розповіла шоуранер серіалу Тала Прістаєцька.

Нагадаємо, що раніше в кінострічці головну роль виконувала Катерина Ковальчук. На своїй сторінці в Instagram вона написала, що готова була зіграти в продовженні серіалу, але їй не вдалося знайти спільну мову з кінокомпанією і продюсерами.

"Я не відмовлялася від зйомок, навпаки, дуже хотіла подарувати вам продовження історії Катерини. Але, крім мого бажання, є багато інших факторів, які стали на заваді цьому ...", — написала актриса.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український серіал "Кріпосна" показали в Польщі, де він побив рекорди за переглядами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини