Трамп погрожує подати в суд на творців голлівудського фільму

Через кілька сцен у фільмі "Учень" Трамп погрожує подати до суду на його творців.

Колишній президент США Дональд Трамп, який знову балотується на пост президента у 2024 році, висловив своє обурення щодо фільму "Учень" і пригрозив подати в суд на його творців. Стрічка, яка розповідає про молодість Трампа в 1970-1980-х роках, викликала суперечки через те, що, за словами Трампа, містить неправдиві та наклепницькі твердження.

Фільм "Учень", знятий ірансько-данським режисером Алі Аббасі, був представлений на Каннському кінофестивалі, де отримав схвальні відгуки. Сюжет розповідає про шлях Трампа до успіху в бізнесі, однак його найбільш контроверсійні сцени стосуються особистого життя політика. Зокрема, одна зі сцен зображує зґвалтування Трампом його першої дружини Івани, що стало приводом для хвилі обурення республіканця.

Представник президентської кампанії Трампа Стівен Ченг назвав фільм "сміттям та фантазією", який увічнює неправдиві твердження, які давно були розвінчані. На думку Трампа та його команди, метою стрічки є спроба завдати шкоди його репутації перед майбутніми виборами.

"Це дешева, наклепницька та політично огидна робота, розпочата безпосередньо перед президентськими виборами 2024 року, щоб спробувати завдати шкоди найбільшому політичному руху в історії нашої країни MAKE AMERICA GREAT AGAIN!", - написав Трамп у власній соцмережі Truth.

Трамп також додав, що мав хороші стосунки з дружиною до її смерті у 2022 році.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп пригрозив Google судом. За словами республіканця, йому не подобається інформація, яка з'являється про нього в інтернеті.

Також "Коментарі" писали, що Трамп радився з Путіним, чи відправляти зброю Україні.