ТОП-7 фактів зі світу кіно, які знають лише одиниці

Дізнавшись ці факти, ви захочете переглянути улюблені фільми

Зйомка кіно - це досить складний і трудомісткий процес. Щоб кінострічка вийшла реалістичною, режисерам необхідно приділити увагу кожній деталі. Що ж глядачі не знають про свої улюблені фільми? Підбіркою найцікавіших фактів зі світу кіно поділилося видання Adme.

Сірий Халк

Творець натуралістичних персонажів коміксів, колишній голова ради директорів видавництва "Marvel Comics" Стен Лі спочатку бачив супергероя Халка не зеленого, а сірого кольору (щоб виключити приналежність до якої-небудь конкретної етнічної групи). Однак у колористів були проблеми з сірим забарвленням, тому вони роздрукували Халка в зеленому кольорі й цей варіант сподобався Стену ще більше.

© marvel

4 місяці на пошуки плеєра

Пам'ятайте, касетний плеєр, з яким не розлучався Зоряний лицар з "Вартових Галактики"? Так ось, для того, що знайти такий плеєр марки Sony Walkman з оригінальними навушниками, реквізиторам знадобилося 4 місяці.

© marvel

Сцена з Джеймсом Бондом на поїзді

У 2012 році на екрани вийшов фільм "007 Координати" Скайфолл ", де головний герой Джеймс Бонд зчепився з противником на поїзді. Ця сцена була дійсно знята на справжньому поїзді, який їхав, а Деніел Крейг в ній зіграв самостійно (без дублерів).

© mgm

Заставка з Джеймса Бонда

"Візитною карткою" всіх фільмів про Бонда є його заставка, знята через справжнє дуло пістолета. Така ідея прийшла в голову художнику по титрам Морісу Біндеру спонтанно, буквально за пів години до зустрічі з продюсерами кінострічки.

© 007.com

Одружені в реальному житті

Сюжет американського фільму жахів "Тихе місце" розповідає про сімейну пару Евелін (Емілі Блант) і Лі (Джон Красінскі) Ебботт, які ховаються від монстрів. Так ось ці актори одружені й в реальному житті, причому вже 10 років.

A Quiet Place / Platinum Dunes

Справжній пістолет

У фільмі "Відступники" (2006 р.) Джек Ніколсон, який зіграв Френка, в ключовій сцені дістав справжній пістолет, чого не очікував його колега Ді Капріо і режисер фільму Мартін Скорсезе. Так, що реакція Лео у фільмі непідробна.

© warnerbros

З охоронця в актори

Ейд, який зіграв в "Великому куші" Тайрона, прийшов спочатку на знімальний майданчик, щоб влаштуватися на роботу охоронцем. Але його запримітив Гай Річі й запропонував роль у своїй кінокартині.

© Snatch. / Columbia Pictures

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в фільмі "Одного разу ... в Голлівуді" глядачі виявили кіноляп.